>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Cs go sk handicap -1,5 @1,57
Mozna atakowac baaaaaardzo grubo
Podbijam, kolega mnie uprzedził. Za dużo dzisiaj użerania się z bet365, śledzenia meczy itd. nie ma czasu nawet pisać czegokolwiek ????
@Edit, co do 2 mapy sk-renegades to bet zasłania się regulaminem: Jeżeli gracz / drużyna uzyska walkower w co najmniej jednej mapie przed rozpoczęciem meczu, to wszystkie zakłady zostaną anulowane.
Nie wiem co ma mapa druga do pierwszej czy też wyniku meczu no ale niech im będzie. Zwrot, nic się nie da ugrać

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
To był handicap rundowy czy mapowy?
To był handicap mapowy, zakładów już w bet365 nie ma bo mecz się rozpoczął a w ofercie live tego nie mają
@Edit widzieliście zakład specjalny w betwayu ???? ? CS:GO To be part of Winter Olympics 2030 Tak-36.00
Pierwsze co, dlaczego winter olympics ???? ? A drugie co to ciekawe kiedy by była ewentualna decyzja

D 192

delfi

Użytkownik
Chciałem się upewnić, bo obstawiłem to w dubelku z Realem mimo iż się nie znam zbyt dobrze na CS-ie :p Ale skoro obaj mówicie, że to dobry typ to liczę, że się troszkę wzbogacę

seba6 533

seba6

Użytkownik
Davis 2 set @4.50
0:3 0:40, nagle zaczyna Davis wszystko przebijac. Jakies przelamanie na 2:3 i Dodin moze juz miec miekkie nogi

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
MLB

Seattle - Houston

Typ: 1(-3.5) Kurs: 3.60 Sportingbet

Aktualnie 2:0 trwa druga zmiana
Ładny run ;)
Sam jako totalnie zielony ludzik w amerykańskich sportach wziąłem bezpieczniejsze (-2,5)

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Miał ktoś do czynienia z bukmacherem gg.bet ?? Typowy buk esportowy, a pytam bo dość ciekawe zakłady jak np. na overy rundowe na mapach mają w ofercie dla cs-a i kursy dość wysokie.
@dobra nie ważne widze że pinnacle sports także ma zakłady w cs:go na overy i handi do każdej z map

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Sk teraz dominuje scene cs go nie wiem czy bede jeszcze po tym meczu ale na mecz finalowy polecam grac na sk a jak beda slabe kursy to ujemny handicap jak dla mnie sk nie straci mapy na tym turnieju

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
na 90% będzie brazylijski finał, patrząc na to co immortals gra to nie mają żadnej szansy. Swoją drogą niezależnie czy będzie to nrg czy immortals, finał leci dla sk. Ciekaw jestem tylko jakie linie i czy w ogóle bet wystawi mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom