>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Nie będzie 3 mapy, bo sk jak wygra tą (a wygra) to wygrywa mecz 2:0
Swoją drogą czemu sk postanowiło zacząć od strony terro...
aha nie znam się na tym CS-ie za bardzo, bardziej oglądam no ale kto to wygra w takim razie ? SK ? Aż tak dobrze grają ?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
aha nie znam się na tym CS-ie za bardzo, bardziej oglądam no ale kto to wygra w takim razie ? SK ? Aż tak dobrze grają ?

Optic coś zaczęli grać. To ich mapa, więc mogą niby powalczyć, ale raczej SK win. Są level, jak nie dwa wyżej od Optic.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Nie będzie 3 mapy, bo sk jak wygra tą (a wygra) to wygrywa mecz 2:0
Swoją drogą czemu sk postanowiło zacząć od strony terro...
Od paru miesiecy strona tero jest duzo lepsza na cobble wszystkie topowe teamy w tt ugrywajaa minimum 10 rund

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Co do lepszej strony to też zależy czy team lepiej czuje się rushując czy wyczekując i broniąc. Nie zdziwię się jak sk więcej ugra po ct niż w terro

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Co do lepszej strony to też zależy czy team lepiej czuje się rushując czy wyczekując i broniąc. Nie zdziwię się jak sk więcej ugra po ct niż w terro
Ameryka zawsze byla inna niz europa :d w europie zdecydowanie lepiej graja strone tero na cobble

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Kolejny raz na tej mapie przegrywają fulla na eko... Co jest z nimi nie tak znowu
Mam jakieś dziwne uczucie jakby nie grali na 100% tylko na jakieś 50

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
awaria oświetlenia chyba
bo oglądam CS-a i właśnie nie wiedziałem co tam jest nie tak, a teraz przełączyłem na chwilę i chyba się błyskło... No i do tego cały czas ulice jakieś pokazywane to pewnie tak jak piszesz ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom