>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
na 90% będzie brazylijski finał, patrząc na to co immortals gra to nie mają żadnej szansy. Swoją drogą niezależnie czy będzie to nrg czy immortals, finał leci dla sk. Ciekaw jestem tylko jakie linie i czy w ogóle bet wystawi mecz
Jestem tego samego zdania jak wystawia to handicap powinien miec lepszy kurs niz teraz a 1,57 to piekny kurs jak na taki zaklad

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Uwazalbym na ten zaklad bo mocno faworyzowana jedna strona wiec roznie to moze byc ale na takim kursie imo warto sprobowac powinno wejsc
Weź pod uwagę że zgodnie z zasadami turnieju na mapie Optic, to SK wybiera stronę na której chce zacząć, więc powinni odskoczyć od początku i później optic bedzie miał mały margines błędu na odrobienie

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Znawcą nie jestem, ale tabelę widzę i jasno wynika z niej, że Albiceleste mają pewne pierwsze miejsce w grupie, ponieważ goniący ją Kazachowie mają gorszy bilans bezpośredni.
Sam zagrałem przy 0:0 i zastanawiam się czy nie ratować resztek. : /

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Znawcą nie jestem, ale tabelę widzę i jasno wynika z niej, że Albiceleste mają pewne pierwsze miejsce w grupie, ponieważ goniący ją Kazachowie mają gorszy bilans bezpośredni.

Sam zagrałem przy 0:0 i zastanawiam się czy nie ratować resztek. : /
Ja się zastanawiam mimo wszystko czy dalej nie pograć. Chyba im się zaczęło chcieć, ale nie wiem, nie znam się :p

samarama 119

samarama

Użytkownik
Toronto -Red Bulls
Over 4,5 @ 1,8

bardzo otwarty mecz w pierwszej połowie mogło spokojnie paść jeszcze 2-3 bramki POLECAM

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom