Jestem tego samego zdania jak wystawia to handicap powinien miec lepszy kurs niz teraz a 1,57 to piekny kurs jak na taki zakladna 90% będzie brazylijski finał, patrząc na to co immortals gra to nie mają żadnej szansy. Swoją drogą niezależnie czy będzie to nrg czy immortals, finał leci dla sk. Ciekaw jestem tylko jakie linie i czy w ogóle bet wystawi mecz
Uwazalbym na ten zaklad bo mocno faworyzowana jedna strona wiec roznie to moze byc ale na takim kursie imo warto sprobowac powinno wejsc2 mapa cobblestone 4/10
SK -4,5 rundy @2.02 pinnacle
To było z dobre kilkanaście minut temu.River Plate win do przerwy 2,0 bet 365
Weź pod uwagę że zgodnie z zasadami turnieju na mapie Optic, to SK wybiera stronę na której chce zacząć, więc powinni odskoczyć od początku i później optic bedzie miał mały margines błędu na odrobienieUwazalbym na ten zaklad bo mocno faworyzowana jedna strona wiec roznie to moze byc ale na takim kursie imo warto sprobowac powinno wejsc
Można księgować, lokata bez ryzyka.HASI nie poprowadzi Legii w meczu z Wisła @ 1.40 [TOTOLOTEK]
Macie lokatę, grać, zarabiać.
Na drugi raz jak nie wiesz czegoś to proszę. Nie zabieraj głosu i nie mąć.Hasi zostaje.
Gol był 14 minut temu a gościu daje typ 8 minut temu, asior:grin:To było z dobre kilkanaście minut temu.
Davis 2 set @4.50
0:3 0:40, nagle zaczyna Davis wszystko przebijac. Jakies przelamanie na 2:3 i Dodin moze juz miec miekkie nogi
River Plate win do przerwy 2,0 bet 365
Ja się zastanawiam mimo wszystko czy dalej nie pograć. Chyba im się zaczęło chcieć, ale nie wiem, nie znam sięZnawcą nie jestem, ale tabelę widzę i jasno wynika z niej, że Albiceleste mają pewne pierwsze miejsce w grupie, ponieważ goniący ją Kazachowie mają gorszy bilans bezpośredni.
Sam zagrałem przy 0:0 i zastanawiam się czy nie ratować resztek. : /