>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
comendador 428

comendador

Użytkownik
Porto traci, Sporting też oba na wyjeździe. Jutro Benfica u siebie, kurs w okolicach 1,55-60. Trochę się zastanawiałem, ale tracą punkty rywale, to powinni się mocno zmobilizować

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Yyyy, czy ma ktoś kto grał handi +2.5 na virtusów gdzie już był mecz w trakcie i było po 1 połowie, że dostał zwrot pieniędzy, a teraz nagle spowrotem przywrócone zostały zakłady, a z konta odjęte te pieniądze?
Podobno sprawdzają jeszcze raz wszystkie zakłady z tego spotkania i dlatego zostały przywrócone. Krótko mówiąc będzie ponowny zwrot, albo zakład wygrany (bo wynik wtedy nie był jeszcze znany)

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Na Da luz mają niezły szpital i nie bardzo jest komu strzelać. Ja bym szukał w underach i handi dodatnim na gości.
A we Florencji nadal piknik.
Roma dnb 1,72
BET365

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Fakt, nie wygląda to zbyt optymistycznie, ale też i przeciwnik bardziej wymagający. Handi bardzo wysokie, nawet zbyt wysokie według mnie, ale adekwatne do poziomu zespołów. Lekko można próbować

@Edit, bet365 zdjął z oferty to spotkanie bo miało się zacząć lekko po 22...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Immortals-NRG
Immortals -1,5 mapy @1.50 7/10
⛔⛔⛔????
Wow, immortals dzisiaj naprawdę dno. Tak naprawdę przegrali sobie mapę swoją grą po stronie CT. Oddali bardzo dużo rund. Szkoda, słabsza dyspozycja dzisiaj brazylijczyków i bardzo dobra NRG

matiee 407

matiee

Użytkownik
Fiorentina - Roma
Jedna jak i druga drużyna ofensywnie. Mimo, że końcówka meczu to żadna z nich nie jest zadowolona z remisu. Over 0.5 gola brzmi sensownie. @2.00 Unibet stawka łagodna

✅

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Capitano Totti na boisku!
Fajnego sobie Jockera Spalletti zorganizował

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom