valentine28
Forum VIP
Nie wydaje mi się, bo zostały przywrócone jako zakłady nie rozliczone i pojawił się przy nich zielony plusik jako że są wygrane Nie wiem ocb ale chyba je rozliczą normalnie ????
No to mamy hita kolejki...Roma ht
3,75
Bet365
Viola chaotyczna, a gościom się ewidentnie chce na już. ; )
Kara i srodki zamrozoneYyyy, czy ma ktoś kto grał handi +2.5 na virtusów gdzie już był mecz w trakcie i było po 1 połowie, że dostał zwrot pieniędzy, a teraz nagle spowrotem przywrócone zostały zakłady, a z konta odjęte te pieniądze?
Teraz gospodarze będą musieli się otworzyć, to może Realowi otworzyć drogę do bramekReal brawo pierwszy celny strzal
Przynajmniej raz trafić powinni, ale dla mnie under 1,5 patrząc na pierwszą połowęCzy ktoś ogląda Roma - Fiorentina? jakaś szansa na gola jest ze strony Romy ?
Zacznij oglądać mecze, które komentujesz to wtedy się dowiesz.Ja się pytam kto dolicza 3 minuty do 1 połowy ?! To przestaje być śmieszne
Co w tym dziwnego ? Dwie zmiany, Ramos leżał przez minute, oglądałbyś mecz to byś zrozumiał te trzy minutyJa się pytam kto dolicza 3 minuty do 1 połowy ?! To przestaje być śmieszne
Zluzujcie majty Dzizas. Soją drogą ile można leżeć po strzale piłką w rękę. Ramos jest moim ulubionym aktorem zaraz po BusquetsieCo w tym dziwnego ? Dwie zmiany, Ramos leżał przez minute, oglądałbyś mecz to byś zrozumiał te trzy minuty
Zluzujcie majty Dzizas. Soją drogą ile można leżeć po strzale piłką w rękę. Ramos jest moim ulubionym aktorem zaraz po Busquetsie