>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nie wydaje mi się, bo zostały przywrócone jako zakłady nie rozliczone i pojawił się przy nich zielony plusik jako że są wygrane ;) Nie wiem ocb ale chyba je rozliczą normalnie ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Roma ht
3,75
Bet365

Viola chaotyczna, a gościom się ewidentnie chce na już. ; )
No to mamy hita kolejki... ⛔
Real ma tam jakieś szanse? O handi nawet nie pytam
Edit: już nie trzeba :V

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Yyyy, czy ma ktoś kto grał handi +2.5 na virtusów gdzie już był mecz w trakcie i było po 1 połowie, że dostał zwrot pieniędzy, a teraz nagle spowrotem przywrócone zostały zakłady, a z konta odjęte te pieniądze?
Kara i srodki zamrozone :cool:

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
po *** tym zabojadom goal line technology jak golym okiem widac ze bramka byla tylko zatrzymują akcje na lini jak juz pilka wracala wybita przez bramkarza zza lini zalosne

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Co w tym dziwnego ? Dwie zmiany, Ramos leżał przez minute, oglądałbyś mecz to byś zrozumiał te trzy minuty
Zluzujcie majty Dzizas. Soją drogą ile można leżeć po strzale piłką w rękę. Ramos jest moim ulubionym aktorem zaraz po Busquetsie

comendador 428

comendador

Użytkownik
Zluzujcie majty Dzizas. Soją drogą ile można leżeć po strzale piłką w rękę. Ramos jest moim ulubionym aktorem zaraz po Busquetsie

Piłka leciała w stronę twarzy, odruch bezwarunkowy, a ja po powtórkach nie byłem pewien czy w rękę czy twarz bardziej dostał.

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Czy pinnacle ma teraz taką kiepską ofertę na żywo czy tylko ja nie mogę się odnaleźć w tej ich nowej stronie, nie ma na żywo Marsylii - Lyon....?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom