marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
a jednak nie :grin:Martincova pójdzie z 5-3 na 5-7
a jednak nie :grin:Martincova pójdzie z 5-3 na 5-7
Ktoś pograł? ????Nicki Pedersen wygra @2,87 //bet365
Co za zawody!! Polecam wszystkim. Pięciu zawodników po 37 punktów w generalnej przed barażami.
Nickiemu do spełnienia brakuje tylko tego tytułu. Jedzie niesamowite zawody i pierwszy wybiera pole startowe. Dzisiaj przy krawężniku niesie, więc fajny kurs. Polecam!
Małe opóznienie, Piatkowska wychodzi do 10 rundy a tam poprzednia walka ????http://www.vipbox.nu/boxing/415360/2/krzysztof-glowacki-vs-oleksandr-usyk-:-world-cruiserweight-title-live-stream-online.html link do Głowackiego.
Ogólnie niezła strona ze streamami
To wybaczcie - nie sprawdzałem dokładnie, tylko po nazwie z tytułu wrzuciłem, jako, że ktoś tutaj pytał o stream a, że korzystam z tej strony to sprawdziłem czy jest i wrzuciłem.Małe opóznienie, Piatkowska wychodzi do 10 rundy a tam poprzednia walka ????
Linia właśnie skoczyła do -7,5 za @1.90 na obu mapach. Mecz startuje zaraz po zakończeniu tsm-optic. Czyli albo za jakieś 10 minut albo za godzinę jeśli będzie 3 mapaPrzypominam za godzinę gramy grubo.
CS:GO invitational ibuypower
SK-Splyce
SK -6.5 @1.90 1 mapa 8/10
SK -6.5 @1.90 2 mapa 5/10
Jeśli ktoś się boi stawiać na handicap tylko szuka czegoś w 99% bezpiecznego to po @1.30 ma lokatę na Sk -1.5 mapy gdzie można grać spokojnie all in (mimo że nie polecam takiej gry nikomu)
Polecam.
Sił nie ma.. W sumie nic nowego, z Halysem w finale to samo byłoCo ten Tiafoe robi ? Z 3-0 na 4-5, potem odlamał jakimś cudem i nagle zaczyna się ledwo słaniać na nogach, cudem utrzymuje na 6-5, ciekawe jak się to potoczy, bo mam Tiafoe win 2 set ????
Bet daje na live handi?No i niestety trzeba będzie na mecz SK poczekać jeszcze ze 40 minut... Stanislaw w ostatniej rundzie został sam na 4 i wygrał rundę robiąc ace'a...