>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
SK-Splyce właśnie zaczynamy.
1 mapa - train
2 mapa - overpass
Będzie ciekawie ???? to są 2 najczęściej wygrywane mapy przez sk.
Na trainie maja 100% winów (w 2016 roku)
Na overpassie ponad 75% winów

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
116:114 dla Ukrainca...
Brawa Glowka za walke, niewiele zabraklo.
Tak sobie myslę, skąd Ty tą punktację wziąłeś, przecież nie ma oficjalnych wyników punktowania w czasie walki... Tak patrzę i wyświetla się punktacja Proksy???? już wiedziałem skąd ją masz :grin:

U sędziów nawet 10 punktami przegrał...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie jego, tylko Proksy, ktora sie niepotrzebnie ludzie kierowali.
Poważnie ktoś się kierował jego punktacją? Na sky wyśmiali ten remis z resztą chyba każdy kto to oglądał widział co się dzieje. To już lepiej było siedzieć na live u buka i widzieć jakie ma szanse ;)

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Niezły wał w tym meczu, gospodarze dwa karne już marnują, nie wiem jak wyglądał pierwszy, ale drugi wywalony gorzej niż Ramos
Pierwszy był też po ręce i strzelał też gruby murzyn, którego zmienił właśnie ten co teraz nie strzelił. :grin: A strzelał po ziemi w prawy róg bramkarza. I weź tu miej zakład że Quito strzeli w 2 połowie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Przypominam za godzinę gramy grubo.
SK -6.5 @1.90 1 mapa 8/10
Największa stawka jaką dzisiaj gram

Jeśli ktoś się boi stawiać na handicap tylko szuka czegoś w 99% bezpiecznego to po @1.30 ma lokatę na Sk -1.5 mapy gdzie można grać spokojnie all in (mimo że nie polecam takiej gry nikomu)
Polecam.
✅✅✅ Wynik 16:9
Weszło choć nie bez problemów na początku meczu. Typ grany na grubo wchodzi, ale spodziewałem się wyższej wygranej. W końcówce od 15:5 poczuli się zbyt pewnie i grali zbyt agresywnie po ct przez co przegrali 4 kolejne rundy i prawie przegrali handi...
Na drugiej mapie wbrew pozorom bowinno być im dużo łatwiej i obstawiam wynik w okolicach 16:3.
Kto grał ten zarobił ???? nie pierwszy z resztą raz ^^

@Edit. OOOooo chciałem zagrać jeszcze mecz NRG z Echo Fox, to bet już wywalił z oferty bo mecz powinien już trwać... Nie rozumiem tego dlaczego bet365 nie zostawia zakładów na mecze, które dopiero się odbędą bo opóźnienia były...

Otrzymane punkty reputacji: +27
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom