taDziś chyba lekcje ci się wcześniej skończyły a przyrodę odrobiłeś na jutro? :grin:
To ty typie pisze do mnie 2 razy. Ja Ciebie mam gdzieś :razz:ta
zanim matka poszła do pracy zwędziłem jej z portmonetki dyszke, urwałem się na wagsy i pognałem do fortunki przybetować
nie atakuj mnie, to nie moja wina ze kijowo typujesz xD
rozliczyłeś a już 4:4 ????Hao-Ching Chan i Yung-Jan Chan
Andreja Klepac i Katarina Srebotnik --------
Robert Lindstedt i Aisam-Ul-Haq Qureshi +
Federico Gaio +
Alexander Zverev +
Ana Konjuh +
Kateryna Bondarenko +
Kirsten Flipkens i Johanna Larsson +
Sara Errani
Johanna Larsson +
Benjamin Becker
Dennis Novikov
Katarzyna Piter +
Yen-Hsun Lu +
AKO 52 -.-
Ta on zawsze patrzy na ranking nawierzchnia nie ważna i inne aspekty :-|Witek Domański, bodajże kierownik eurosportu (lub jakieś inne wysokie stanowisko).
Ten gościu nie powinien się brać za komentowanie. Coś tam wie, ale przed mecze to twierdził, że innego wyjścia nie ma jak szybkie 2 sety dla Ramosa. Teraz jest mega zdziwiony, przynajmniej jakby Sidorenko Djokovicia ogrywał ????
ramos 2 set 1.50
To nie wiesz, że oni wszyscy to wiedzę mają o zawodnikach top 50 i lecą po rankingu. Ktoś zajmuje miejsce np.40 i gra z 100 to Witold już sto pro pewny że wygra 40. Tak ogólnie pisze, nie tylko o tym meczu. A potem na zakończenie meczu pierdoli, że niespodzianka niesamowita i że żadnych pieniędzy by nie postawił heheWitek Domański, bodajże kierownik eurosportu (lub jakieś inne wysokie stanowisko).
Ten gościu nie powinien się brać za komentowanie. Coś tam wie, ale przed mecze to twierdził, że innego wyjścia nie ma jak szybkie 2 sety dla Ramosa. Teraz jest mega zdziwiony, przynajmniej jakby Sidorenko Djokovicia ogrywał ????
Dokładnie. Jak już nie potrafi oceniać szans to przynajmniej, by na kursy bukmacherów spojrzał to wiedziałby, że Ramos był faworytem, ale nie jakimś mega mocnym.Ta on zawsze patrzy na ranking nawierzchnia nie ważna i inne aspekty :-|
tatatatata :]Sidorenko @3,45, nie ma co czekać. Unibet
To już nic nie zmieni one są jakies durne czy uj wie co... Odłamywać i sie zaraz łamać do 15. OddawaC Z 40-15... PATOLOGIA. zawsze musi byc ta jedna minarozliczyłeś a już 4:4 ????
Przeciez to są kobiety, wiec nic nowego ze lamia sie co chwile.To już nic nie zmieni one są jakies durne czy uj wie co... Odłamywać i sie zaraz łamać do 15. OddawaC Z 40-15... PATOLOGIA. zawsze musi byc ta jedna mina
6-4, 6-4 taśma z ako 52 utopiona przy 10 z 14 spotkań... z bonusem bylo 8k do wyjecia... szkoda.