>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Dziś chyba lekcje ci się wcześniej skończyły a przyrodę odrobiłeś na jutro? :grin:
ta

zanim matka poszła do pracy zwędziłem jej z portmonetki dyszke, urwałem się na wagsy i pognałem do fortunki przybetować

nie atakuj mnie, to nie moja wina ze kijowo typujesz xD

M 493

milo93

Użytkownik
ta
zanim matka poszła do pracy zwędziłem jej z portmonetki dyszke, urwałem się na wagsy i pognałem do fortunki przybetować
nie atakuj mnie, to nie moja wina ze kijowo typujesz xD
To ty typie pisze do mnie 2 razy. Ja Ciebie mam gdzieś :razz:

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ma ktoś jakieś znaczące info dot. meczu Zverev - Lorenzi ? Nie ukrywam, że darzę duża sympatia doświadczonego Włocha i nieraz dawał mi zarobić w trwającym teraz jego najlepszym sezonie.
@2.75 to kurs idealny ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Almagro @1,87 uni. Teraz myślę że wawrto spróbować ⛔
e: super, akurat nie wyserwował seta i wzrosło do @2,95 a mi przyjęło.. :p
@matiee: Też myślałem żeby go pograć, ale dla mnie bezpieczniej over 22,5 po @2,02 w uni. Może Lorenzi wygra, ale moim zdaniem Mischa do jakiegoś tb doserwuje. Sam nie wiem co pograć w sumie. :p

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Witek Domański, bodajże kierownik eurosportu (lub jakieś inne wysokie stanowisko).

Ten gościu nie powinien się brać za komentowanie. Coś tam wie, ale przed mecze to twierdził, że innego wyjścia nie ma jak szybkie 2 sety dla Ramosa. Teraz jest mega zdziwiony, przynajmniej jakby Sidorenko Djokovicia ogrywał ????

R 813

robssson

Użytkownik
Hao-Ching Chan i Yung-Jan Chan
Andreja Klepac i Katarina Srebotnik --------
Robert Lindstedt i Aisam-Ul-Haq Qureshi +
Federico Gaio +
Alexander Zverev +
Ana Konjuh +
Kateryna Bondarenko +
Kirsten Flipkens i Johanna Larsson +
Sara Errani
Johanna Larsson +
Benjamin Becker
Dennis Novikov
Katarzyna Piter +
Yen-Hsun Lu +

AKO 52 -.-
rozliczyłeś a już 4:4 ????

M 493

milo93

Użytkownik
Witek Domański, bodajże kierownik eurosportu (lub jakieś inne wysokie stanowisko).
Ten gościu nie powinien się brać za komentowanie. Coś tam wie, ale przed mecze to twierdził, że innego wyjścia nie ma jak szybkie 2 sety dla Ramosa. Teraz jest mega zdziwiony, przynajmniej jakby Sidorenko Djokovicia ogrywał ????
Ta on zawsze patrzy na ranking nawierzchnia nie ważna i inne aspekty :-|

matiee 407

matiee

Użytkownik

To nie wiesz, że oni wszyscy to wiedzę mają o zawodnikach top 50 i lecą po rankingu. Ktoś zajmuje miejsce np.40 i gra z 100 to Witold już sto pro pewny że wygra 40. Tak ogólnie pisze, nie tylko o tym meczu. A potem na zakończenie meczu pierdoli, że niespodzianka niesamowita i że żadnych pieniędzy by nie postawił hehe

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ta on zawsze patrzy na ranking nawierzchnia nie ważna i inne aspekty :-|
Dokładnie. Jak już nie potrafi oceniać szans to przynajmniej, by na kursy bukmacherów spojrzał to wiedziałby, że Ramos był faworytem, ale nie jakimś mega mocnym.

-------

Dla mnie najlepszym komentatorem na ES jest Lech Sidor. Gościu nie zna się na szansa do zwycięstwach, ale przynajmniej komentuje samą grę i technikę uderzeń zawodników

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
rozliczyłeś a już 4:4 ????
To już nic nie zmieni one są jakies durne czy uj wie co... Odłamywać i sie zaraz łamać do 15. OddawaC Z 40-15... PATOLOGIA. zawsze musi byc ta jedna mina ;)
6-4, 6-4 taśma z ako 52 utopiona przy 10 z 14 spotkań... z bonusem bylo 8k do wyjecia... szkoda.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ponawiam:

Ma ktoś jakieś znaczące info dot. meczu Zverev - Lorenzi ? Nie ukrywam, że darzę duża sympatia doświadczonego Włocha i nieraz dawał mi zarobić w trwającym teraz jego najlepszym sezonie. Chciałbym zagrać i tym razem na Włocha kurs 2.75

seba6 533

seba6

Użytkownik
To już nic nie zmieni one są jakies durne czy uj wie co... Odłamywać i sie zaraz łamać do 15. OddawaC Z 40-15... PATOLOGIA. zawsze musi byc ta jedna mina ;)

6-4, 6-4 taśma z ako 52 utopiona przy 10 z 14 spotkań... z bonusem bylo 8k do wyjecia... szkoda.
Przeciez to są kobiety, wiec nic nowego ze lamia sie co chwile.

---
Ramos @2.5 ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom