>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
jak dałem 2:0 po 1,44 to jestem jeszcze w grze? bo nie do końca ogarniam zasady, ile tam map graja ? wczoraj było do trzech a dziś do 2 ?

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Na azubu jest stream. Swoją drogą, skróci mi ktoś dusta? Bo nie było mnie i nie widziałem ani livescore&#39;a ani transmisji. Widzę z t&#39;side zaczęli i słabo weszli w mecz
słabo zaczęli i tyle,Turasy złapali rytm,parę rund stykowych ugrali.Potem pistole też w tt wygrali ale Francuzi na eco ładnie ugrali i zaczął się comeback ????
Teraz cobblestone to już z górki

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
jak dałem 2:0 po 1,44 to jestem jeszcze w grze? bo nie do końca ogarniam zasady, ile tam map graja ? wczoraj było do trzech a dziś do 2 ?
Tak, pierwszą mapę wygrała Francja 16:10, drugą teraz grają. Póki co Turcy widzę strasznie dużo rund ugrali na duscie, ale też wybór mapy dziwny. Jak wygrają 2 mapę to wygrałeś
@edit widzę że gramy online to xantares odpalony ^^

Otrzymane punkty reputacji: +2
crazyiwan 55

crazyiwan

Użytkownik
tak, dzis do 2 wygranych
wczoraj był półfinał o miejsce na mistrzostwach a to jest ćwierćfinał, może to głupie ale drużyny same sobie organizują mecze i czasami się takie cuda zdarzają a po drugie te eliminacje i turniej nie jest jakiś prestiżowy.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Bencic set @2,14 uni
I mecz @3,33 uni
Set łatwiutko ✅, mecz kwestią otwartą. Według mnie Belinda to przyszła top 1, rocznik 97 ale gdy wejdzie na swój maksymalny poziom nie do powstrzymania. Na razie brak regularności, ale oby przyszła z czasem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom