słabo zaczęli i tyle,Turasy złapali rytm,parę rund stykowych ugrali.Potem pistole też w tt wygrali ale Francuzi na eco ładnie ugrali i zaczął się comeback ????Na azubu jest stream. Swoją drogą, skróci mi ktoś dusta? Bo nie było mnie i nie widziałem ani livescore'a ani transmisji. Widzę z t'side zaczęli i słabo weszli w mecz
Tak, pierwszą mapę wygrała Francja 16:10, drugą teraz grają. Póki co Turcy widzę strasznie dużo rund ugrali na duscie, ale też wybór mapy dziwny. Jak wygrają 2 mapę to wygrałeśjak dałem 2:0 po 1,44 to jestem jeszcze w grze? bo nie do końca ogarniam zasady, ile tam map graja ? wczoraj było do trzech a dziś do 2 ?
tak, dzis do 2 wygranychjak dałem 2:0 po 1,44 to jestem jeszcze w grze? bo nie do końca ogarniam zasady, ile tam map graja ? wczoraj było do trzech a dziś do 2 ?
Set łatwiutko , mecz kwestią otwartą. Według mnie Belinda to przyszła top 1, rocznik 97 ale gdy wejdzie na swój maksymalny poziom nie do powstrzymania. Na razie brak regularności, ale oby przyszła z czasem.Bencic set @2,14 uni
I mecz @3,33 uni
Ja zdążyłem po 2.75 złapać ale teraz nie wiem co się dzieje w meczu :-Dbo chcielismy na niego postawic xD
Niego, w sensie mecz, a nie zawodnika .niego? lol:grin:
aaa ok ????w sensie mecz