I tak lepiej wygląda niż Ramos. Kwestia czy wytrzyma psychicznieGość porusza się jak słoń ????
Juz @1,72Już w trakcie przerwy skoczyło z 1.40 do 1.57. Myślicie, że jakiś wałek?
Albercik jak łapie fazę to jest niesamowityI tak lepiej wygląda niż Ramos. Kwestia czy wytrzyma psychicznie
ale to francuzTypowy rusek ????
A z pochodzenia? :]ale to francuz
1.80 ^^ ciekawe co tam sie dziejeJuz @1,72
Chyba lepiej omijac mecz.
Przejrzałem twoje ostatnie około 20 postów i jeśli dobrze spojrzałem 18 z nich to pociski na zawodników, dobry jesteś agent. :-D Sidorenko utrzymaj!Albercik jak łapie fazę to jest niesamowity
Jest kilku prawilnych co lubię :]Przejrzałem twoje ostatnie około 20 postów i jeśli dobrze spojrzałem 18 z nich to pociski na zawodników, dobry jesteś agent. :-D Sidorenko utrzymaj!
Nie warto przy takim kursie. Słowo "ogarnąć" jest tu kluczowe.Ramos @2,5
Wystarczy się ogarnąć, robić o połowę błędów mniej i ma tego leszczyka.
Nie musisz grac. Dla mnie warto to gramNie warto przy takim kursie. Słowo "ogarnąć" jest tu kluczowe.
Życzę jak najlepiej, ale mam nadzieję, że nie wejdzie, bo mam pogranego Sidorenke po 6.50 ;pRamos @2,5
Wystarczy się ogarnąć, robić o połowę błędów mniej i ma tego leszczyka.
bo stawia na tych co przegrywajoooooo! :dPrzejrzałem twoje ostatnie około 20 postów i jeśli dobrze spojrzałem 18 z nich to pociski na zawodników, dobry jesteś agent. :-D Sidorenko utrzymaj!
Dziś chyba lekcje ci się wcześniej skończyły a przyrodę odrobiłeś na jutro? :grin:bo stawia na tych co przegrywajoooooo! :d