>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
O cyganie pisałem w dziale, trzeba poczekać jak zacznie. Ramos po tym kursie zdecydowanie nie do gry. Może i wygra, ale ryzyko nieadekwatne do kursu.
oczywiście że nie adekwatne, moim zdaniem to januszowa mina na dziś na zasadzie LOLOL 1.40 na Ramosa ? kto to jakiś Sidorenko, biore Vinolasa do dubla, a potem płacz że ruska mafia kręci turniej w świętym Piotrku :d
ofc nie chcę cwanikować przed meczem, może się skonczyć 6:2 /6:3 dla Hiszpana i tyle z tego będzie, ale ja tam widzę mega value na Sidora @ 3.40 i +3,5g @ 2.00
a jak już to serio nic nie grać z tego meczu i odpuścić bo nie warto w strone Vinolasa ofc!

X 357

xxxl

Użytkownik
O cyganie pisałem w dziale, trzeba poczekać jak zacznie. Ramos po tym kursie zdecydowanie nie do gry. Może i wygra, ale ryzyko nieadekwatne do kursu.
Jesteście wszyscy zbyt łagodni dla idiotów - stąd potem tyle płaczu i łez po nieudanych typach .

jest milion stronek do analizy a ja nie zajmuje się robieniem tenisa od ok 7 lat , więc będe pisał najprościej jak umiem.

https://matchstat.com/tennis/player/Albert%20Ramos-Vinolas

bilans Vinolasa za ostatnie lata na indoor hard to 0-3 a Sidorenko wyszedł z kwali (ograny na tej konkretnej nawierzchni) plus jest u siebie .
Do tego Vinolas nie broni żadnych punktów w tym i najbliższych 3 tygodniach
Do tego bilans Sidorenki na indoor hard w tym roku bez głównej drabinki to 22-5 !!!
Do tego w poprzednim roku tu w St.P pokonał Gonzaleza, Ivanowa oraz Kudryavtsewa i przegrał dopiero z Donskoyem

Ruska mafia tu jest zwyczajnie niepotrzebna - osoba która proponowała ten typ jest zwyczajnie kretynem

Otrzymane punkty reputacji: +2
seba6 533

seba6

Użytkownik
To , że Sidorenko wygrywa zawdziecza tylko Ramosowi , bo sam jest konkretnym ogórkiem , który umie wyłącznie strzelić i może wejdzie.

Edit: no i pokazał jaki jest dobry przy 5:4. Serwis i dalej dno

G 68

grota

Użytkownik
Laos u19 - Australia u19
1-0 do przerwy. Póki co na Australię 1.40, więc albo można dorzucić do dubelka teraz albo poczekać z 10 minut drugiej połowy i jak nie wyrównają to powinno być koło 1,60, więc wtedy można grubiej.
A Petkovic widzieli... szkoda słów

G 68

grota

Użytkownik
Laos u19 - Australia u19
1-0 do przerwy. Póki co na Australię 1.40, więc albo można dorzucić do dubelka teraz albo poczekać z 10 minut drugiej połowy i jak nie wyrównają to powinno być koło 1,60, więc wtedy można grubiej.
A Petkovic widzieli... szkoda słów
Już w trakcie przerwy skoczyło z 1.40 do 1.57. Myślicie, że jakiś wałek?
Już 1,66

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom