>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dobra cieszę się bardzo, bo miałem +2,5s Monf i weszło. Jednak mam pytanie. Unibet to rozliczy od razu czy będą czekać do końca meczu? Też chodzi mi o to, czy w razie krecz któregokolwiek z zawodników w 4 lub 5 secie nie zepsuje mojego typu, chociaż tak jak wspomniałem już wszedł :p
Powiem Ci, że sam mam +2.5 i jeżli Djoko skreczuje to będzie zwrot, gdybyś puścił coś w stylu wygra przynajmniej jednego seta już byś miał ✅ :-(

seba6 533

seba6

Użytkownik
Djoko jeszcze chyba chce dac szanse Monfilsowi odzyc. Pod koniec 3 seta co chwile skrot , a teraz jak widac brak sily francuza nie zagra ani razu krocej. Brakuje jeszcze zeby Nole sie zlamal i kontynuowal komedie ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
djoko medyczna przerwa, monflis odpocznie sobie ????
Teraz prawe ramię masują
@Edit, wyczuwam krecz jak będzie 2:2 w setach, albo jeśli nie to monflis bierze to

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Stas Wawrinka 2.10 bet365
Dla mnie bet tegorocznego US Open. Stasiek bardzo dobrze wyglada w tym turnieju, gra spokojnie, widac, ze mu sie chce. Nie lekcewaze Japonczyka, ale zwyciestwo na slabo dysponowanym Murrayu (w tamtym meczu) nie robi z niego faworyta.
Stasiu to bierze a ja zarabiam na 2 Maserati ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
midq 677

midq

Użytkownik
ogladajac na przemian paraolimpiade i polfinal us open mozna sie zapomnieć co się ogląda

Otrzymane punkty reputacji: +36
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom