>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Ja pograłem Pre Keia, lubię Stasia (ulubiony gracz), ale jemu ostatnio siedziała wszysko, a on zazwyczaj tak ma, że jak pogra kilka meczy na wysokim poziomie to ma zjazd.
Rowniez znany jest z tego , ze lubi sie meczyc ze slabymi (Evans), a pozniej z lepszymi grac mega mecz ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Możliwe, ale nie wygląda. Wiadomo, że jest endo, jednak jakąś tam forme na pewno musi trzymać, tyle nadwagi jest moim zdaniem niemożliwe.
ps. Ale bredze ;D
On w brzuszku ma energie!
Tak jak ja ???? co prawda jestem na diecie i juz oponka zniknela to po 5 browarkach przypominaja sie dawne czasy. Troche grubszy bylem. Z rana wysikam i bedzie plaski. ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
On w brzuszku ma energie!

Tak jak ja ???? co prawda jestem na diecie i juz oponka zniknela to po 5 browarkach przypominaja sie dawne czasy. Troche grubszy bylem. Z rana wysikam i bedzie plaski. ????
Jak masz diete to leć na siłke szybko brzuch zgubisz, a napić to się kiedyś każdy musi, ja dziś opuściłem trening dla &quot;kilku&quot; piwek i bredze na forum :razz:
Brawo Stan, była krytyczna sytuacja ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Jak masz diete to leć na siłke szybko brzuch zgubisz, a napić to się kiedyś każdy musi, ja dziś opuściłem trening dla &quot;kilku&quot; piwek i bredze na forum :razz:
Brawo Stan, była krytyczna sytuacja ;)
Cheat day, ja w piateczek piatunio zalewam smutki tygodnia pracy, problemow z baba i innych durnych spraw. Jutro po resecie obudze sie jak nowo narodzony. Tak dziala moj organizm. Raz w tygodniu picie i jakos idzie ;)

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Cheat day, ja w piateczek piatunio zalewam smutki tygodnia pracy, problemow z baba i innych durnych spraw. Jutro po resecie obudze sie jak nowo narodzony. Tak dziala moj organizm. Raz w tygodniu picie i jakos idzie ;)
Jeżeli chodzi o kobiety to wiadomo, zdrówko ????
Staszek piona, akurat Harnasia wygrałem, przypadek?;D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom