No, ale Derby to Derby.Panowie co sądzicie jutro o United czy wygrana przy tylu kontuzjach w City nie była by zbyt pewna? Kurs bardzo wysoki.
Może i rulez, ale jak dla mnie, mimo wyniku i tak dalej wygra Nishikori.Stachu rulez, meczyk lepszy od tego z Delem, a tego się chyba nikt nie spodziewał
Heh, ja w AKO i przy 2:0 Djoka all in, będzie troche emocji, ale widze, że nie sam tak kminiłem
Do wszystkich chcących grać na Nishikoriego:
Przypomnijcie sobie co się stało z Keiem wcale nie tak dawno na US Open, gdy ograł Djokovica. Mi ten mecz z Murrayem strasznie przypominał tamto spotkanie. Wiadomo, wcale nie musi teraz tez tak byc, ale stawianie go teraz w roli faworyta ze Stachem to jest błąd buków. Wg mnie Stan to bierze. @2,20 bajka.
Jeszcze dodam, ze w meczu z DelPo widac bylo u niego spora motywację, chetnie dołożyłby 3 Szlema do kolekcji, tutaj jeszcze nie wygrał, a wiadomo, ze Djokovica się nie przestraszy w finale : )
Thompson @3.50
Jutro rozliczę
thompson 2 set @8.00
1 przełamanie tylko do odrobienia
przez ponad pół godziny u siebie na stadionie grać na 10 i nie strzelić gola, to trzeba być naprawdę udanym...Cimarrones de Sonara @2.75 , Coras gra w 10
3 gol Cimarrones @2.50
Ula Radwanska win @ 2,20 calor.