loj99
Użytkownik
kur gorzej niż dramat krychowiak miał przy tej akcji wchodzić wślizgiem i lewy obrońca pierdoln... korkami w żebra tylko po to by nie dopuścić do kontry... tak jak grał bayern w końcówce pare żk i po sprawie :]dramat
kur gorzej niż dramat krychowiak miał przy tej akcji wchodzić wślizgiem i lewy obrońca pierdoln... korkami w żebra tylko po to by nie dopuścić do kontry... tak jak grał bayern w końcówce pare żk i po sprawie :]dramat
Po emeryturze Nalbandiana i kontuzji Federera Monfils jest obecnie najciekawiej grającym tenisistą.Nie podziałały...Jest pajacem, który nie zasługuje być minutę dłużej na tym korcie. 3:0 Djoko
Jak dla mnie to Monfils sprzedał 2 sety zauważ jak się zachowywał 2 sety, a jak teraz podszedł normalnie do gry, moim zdaniem to był walec, go go Monfils!dzieje się
1.55 Bayern biore ????
końcówka chujnia choć mieli szanse duże rotacje w składzie ale myślę że arenal w swoim ligowym też tak bd wyglądał i może nawet przegra ale z psg remis spokojnie do wyciągnięcia jak tylko Sanchez A. odpocznie po zgrupowaniu.Ogląda ktoś mecz PSG, bo ja wybrałem dzisiaj Bayern. Jak zagrali, bo kolejna wtopa z ich strony, a już niedługo mecz z Arsenalem u siebie, a kursy w stronę Kanonierów wysokie.
mogłeś chociaż poczekać aż wygra seta :razz:Monflis @13.00
djoko cos ewidentnie z barkiem, wierzę we francuza ????
Mamy to (szkoda że nie po wyższym kursie)! Teraz po mecz jedziesz ???? Strasznie dziwne pierwsze 2 sety i to co teraz widzimy. Jakby 2 innych ludzi grało mecz.Monflis 3 set @5.00
Trzeba spróbować, djoko nie jest w 100% pewny, a gwizdy na francuza w końcu chyba podziałały
Monfils win set @8