matiee
Użytkownik
No to może tak jak mówił przed chwilą komentator. Niech Francuz krecz i spokój. Patrzeć na to się nie da...zwrot
No to może tak jak mówił przed chwilą komentator. Niech Francuz krecz i spokój. Patrzeć na to się nie da...zwrot
już wszyscy wiedzą, że utopiłeś*****, ale ten facet ma 31 lat, nie zdziwiłbym się jak za kilka lat o nim usłyszymy, jak kase z tenisa przejebie mentalne dziecko
ojejku, nie posraj się :grin:już wszyscy wiedzą, że utopiłeś
Schalke - Bayern over 1 @2.85 bet365
grają akcja za akcję
bardziej bym się bał o stan twojego pampersa po 3 secie ????ojejku, nie posraj się :grin:
Też troche straciłem, bo tu będzie 3-0 murzynowi nie chce się grać, za takie coś powinny być karyjuż wszyscy wiedzą, że utopiłeś
no właśnie, ale zawsze się znajdzie jakiś koleś co będzie bronił błaznów :grin:Też troche straciłem, bo tu będzie 3-0 murzynowi nie chce się grać, za takie coś powinny być kary
Djoko 6-1 @2,62
benfica win ht 2.10
dramatpsg 1:1 hahahahah, 92 minuta po prostu idzie się załamać...
Nie podziałały...Jest pajacem, który nie zasługuje być minutę dłużej na tym korcie. 3:0 DjokoMonflis 3 set @5.00
Trzeba spróbować, djoko nie jest w 100% pewny, a gwizdy na francuza w końcu chyba podziałały
ksieguje juzbenfica 1.50
Pajacował to on zawsze , ale teraz widać przynajmniej że chociaż trochę się stara i powoli zaczyna mu wychodzićNie podziałały...Jest pajacem, który nie zasługuje być minutę dłużej na tym korcie. 3:0 Djoko
Szczerze, jestem w stanie w to uwierzyć ???? w końcu wrócił efektowny i przede wszystkim efektywny monflis ????A może to była taktyka Gaela i teraz wygra 3:2 ????
Chyba raz w życiu widzieli bysmy tego typu spotkanie