>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kolego, 2ego seta grali w składzie Butko, Zemchenok, Sivozhelez, Melnik, Gutsalyuk, Demakov, Krotkov (libero) i bez problemu wygrali.
Gdyby grali cały mecz tym składem to utrzymałbym typ na Zenit ale oglądałem transmisje i widziałem jak wystawia na czwartego seta tą samą szóstke, która przegrała poprzedni set 15-25. Same dzieci grały z młodzieżowego i drugiego zespołu poza Sivozhelezem. Czego tu nie rozumiesz?
Tego,ze wiedząc o tym jakim skladem wystąpi Zenit,sugerujesz ludziom gra w ich kierunku Nic Nie Wspominając,o absencjach w skladzie. Po moim poscie przybyloi 10 plus reputacji....

Otrzymane punkty reputacji: +7
yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
Można spróbować za drobne Polskę w plażowej nożnej @8. Wczoraj przegrywali przed ostatnią tercja z Ukrainą 1:3 i wygrali 4:3. Są zmotywowani bardzo, świetnie gra Sagan, Ziober i Marciniak w bramce ;)

C 326

carambula88

Użytkownik
Tego,ze wiedząc o tym jakim skladem wystąpi Zenit,sugerujesz ludziom gra w ich kierunku Nic Nie Wspominając,o absencjach w skladzie. Po moim poscie przybyloi 10 plus reputacji....
Wyraźnie napisałem, że grając w składzie tym którym dzisiaj dysponowali (nawet bez Leona, Andersona, Verbova itd.) są w stanie wygrać z Novą ale skąd miałem wiedzieć, że tylko w 2 secie wystawi najlepszych, a całą resztę meczu zagra szczylami? Dlatego trzeba obserwować mecz jak jest taka możliwość i reagować na wydarzenia. Wrzuciłem typ na NOVĄ live przed 4 setem jak wychodziły szóstki. Ludzie skorzystali, bo po moim typie przybyło plus 27 reputacji.

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wyraźnie napisałem, że grając w składzie tym którym dzisiaj dysponowali (nawet bez Leona, Andersona, Verbova itd.) są w stanie wygrać z Novą ale skąd miałem wiedzieć, że tylko w 2 secie wystawi najlepszych, a całą resztę meczu zagra szczylami? Dlatego trzeba obserwować mecz jak jest taka możliwość i reagować na wydarzenia. Wrzuciłem typ na NOVĄ live przed 4 setem jak wychodziły szóstki. Po moim poście przybyło plus 27 reputacji.
Daj spokoj z tym 4 setem,wiedze o tym,ze nie zagra 8 zawodnikow z podstawowego skladu miales z dzialu siatkowka. Przeciesz rywal Zenitu to nie ludzie z łapanki tylko ligowy sredniak. Tyle z mojej strony

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Można spróbować za drobne Polskę w plażowej nożnej @8. Wczoraj przegrywali przed ostatnią tercja z Ukrainą 1:3 i wygrali 4:3. Są zmotywowani bardzo, świetnie gra Sagan, Ziober i Marciniak w bramce ;)
2:0 dla nas :]

C 326

carambula88

Użytkownik
Daj spokoj z tym 4 setem,wiedze o tym,ze nie zagra 8 zawodnikow z podstawowego skladu miales z dzialu siatkowka. Przeciesz rywal Zenitu to nie ludzie z łapanki tylko ligowy sredniak. Tyle z mojej strony
Człowieku, ja doskonale wiedziałem, że nie będzie Leona, Andersona, Salparova, Verbova, Kobzara, Volvicha, Aszczewa, Babicheva i Mikhaylova. Jednak Zenit posiada na tyle mocny skład, że grając szóstką Butko, Zemchenok, Sivozhelez, Melnik, Gutsalyuk, Demakov, Krotkov (l) spokojnie mogliby wygrać ten mecz, co pokazali w 2 secie. Nie miałem prawa wiedzieć, że asystent, który prowadził zespół wystawi w 1, 3 i 4 secie młodzieżowców typu Alekno, Kobilev, środkowy z juniorów aby ich ogrywać co z góry skazywało Zenit na porażkę w takim zestawieniu. Wczoraj grali z dużo lepszym zespołem z Nizhnevarovska i nie kombinowali tak składem. Dlatego świadomie grubo skontrowałem na Novą w 4 secie po @2.01 i nie dość, że odrobiłem to jeszcze dużo na plusie jestem.
Pozdrawiam ;)

yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
i @2,1 na naszych, warto? kompletnie nieogarniam plaży
Moim zdaniem teraz już małe value. W 2. tercji coś czuje, ze Ruscy mogą przycisnąć, bo do bramki u nas wejdzie pewnie Gąsiński i Polacy w tym sezonie jakieś słabsze mają te 2. tercje.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Człowieku, ja doskonale wiedziałem, że nie będzie Leona, Andersona, Salparova, Verbova, Kobzara, Volvicha, Aszczewa, Babicheva i Mikhaylova. Jednak Zenit posiada na tyle mocny skład, że grając szóstką Butko, Zemchenok, Sivozhelez, Melnik, Gutsalyuk, Demakov, Krotkov (l) spokojnie mogliby wygrać ten mecz, co pokazali w 2 secie. Nie miałem prawa wiedzieć, że asystent, który prowadził zespół wystawi w 1, 3 i 4 secie młodzieżowców typu Alekno, Kobilev, środkowy z juniorów aby ich ogrywać co z góry skazywało Zenit na porażkę w takim zestawieniu. Dlatego świadomie grubo skontrowałem na Novą w 4 secie po @2.01 i nie dość, że odrobiłem to jeszcze dużo na plusie jestem.
Pozdrawiam ;)
Ja wlasnie o tym,ze nigdzie nie napisales o tych nazwiskach,a po tskim kursie 3 na przeciwnikow to byl badzo mocny typ.
Nie bierz tego do siebie zbytnio, chce tylko zwrocic uwage,ze o tak waznych aspektach powinno sie pisac w typie.

C 326

carambula88

Użytkownik
Ja wlasnie o tym,ze nigdzie nie napisales o tych nazwiskach,a po tskim kursie 3 na przecienikow to byl badzo mocny typ.
Nie bierz tego do siebie zbytnio, chce tylko zwrocic uwage,ze o tak waznych aspektach powinno sie pisac w typie.
Inaczej to ujmę, znając skład Zenitu na ten mecz w którym mogli wystąpić nie postawiłbym nawet po 3.0 na Novę, bo wg mnie Zenit by sobie z nimi poradził. Jednak podczas trwania wyszło, że Zenitowi nie zależy na wyniku tylko ogrywaniu młodzieży, co spowodowało, że typ @3.0 wszedł, a obserwując można było z dużą dozą pewności skontrować na Novę. No i tyle, dzięki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom