Wczoraj Zenit przegrał kolego.. 2-3 i nie z tą samą drużynąWczora wygral Zenit z tą samą druzyną.
mega masowka na Zeballosa szła, kursy nie adekwatne , pomijajac ze gosc chyba 0/6bp miał i 2 pilki od seta, najlepsze ze go mam a pierwsza mysl to JJ =odpuscic ten meczJuras jak zwykle na zlosc..
chyba sie obsrywa twoj zjeballosZjeballos bez cyrkow dzis gladko 2-0 z Jurkiem
Na dworze też gorącoZeballos ma gorąco głowę ????
Dobrze wiedziećNa dworze też gorąco
Jest transmisja do tego?Zenit powinien ogarnąć dalej, Butko i Zemchonok już grają. Środki w miarę normalne i Sivozhelez
Jakim podstawowym składem, rezerwy przecież tam grają. Kolega wyżej pisał że Butko i Zemchenok grają ale nie wiem skąd on to wie. Na pewno nie ma tam ani Michajłowa ani Leona ani Andersona.Zenit podstawowym skladem tak kaleczy ?
Co to ?Levice jeszcze stoją po 12@ w Rivalo. U innych spadki. Polecam spróbować
Jesli ktos to wiedzial i daje typy na Zenit....Jakim podstawowym składem, rezerwy przecież tam grają. Kolega wyżej pisał że Butko i Zemchenok grają ale nie wiem skąd on to wie. Na pewno nie ma tam ani Michajłowa ani Leona ani Andersona.
Tak to jest jak się do działu chociażby nie chce zajrzeć. Tam kolega wszystko ładnie opisał z typem na NOVA.Jesli ktos to wiedzial i daje typy na Zenit....
Dwór to jest polski szlachecki, wiejski dom mieszkalny :razz:Na dworze też gorąco