Jak miales takue info,to zamiast mnie wysylac do dzialu,mogles rownie dobrze wrzucic tutaj.Tak to jest jak się do działu chociażby nie chce zajrzeć. Tam kolega wszystko ładnie opisał z typem na NOVA.
swietny typ tylko w 2 strone chlopku...Zjeballos bez cyrkow dzis gladko 2-0 z Jurkiem
jerzy Janowicz (POL) - Horacio Zeballos (ARG)
2Way - Who will win?
3 Jerzy Janowicz (POL)
go szopa go!!
Kolega wyżej pisał, że Butko i Zemchenok grają więc to by trochę zmieniało sytuację. Nie wiem skąd on to wie.Jak miales takue info,to zamiast mnie wysylac do dzialu,mogles rownie dobrze wrzucic tutaj.
Janowicz WIN 2 set @ 2,25 stys
no wraca z odmetow 3 setki, baena jest bez formy, ale ostatni czelendzer co go de schepper wygral byl conajmniej dziwnyKenny de Schepper widzę forma życiowa ????
Nie czaje czasami tych typow,byles kolego w dziale i miales wiedze,ze Zenit bez 8 zawodnkow,mimo to podajesz typ na Zenit i ani słowa o tym ze drugi sklad.Ja akurat to zagralem za drobne,ale kurs 3 byl super do zagrania.Totalnie tego nie rozumiem.Zenit powinien ogarnąć dalej, Butko i Zemchonok już grają. Środki w miarę normalne i Sivozhelez
20-25
Zenit Kazan (4)(Current Set Betting)
Nova Novokuybyishevsk v Zenit Kazan Russian
kurs 2
16'Fk Moik zaraz zaycznaja powyzej 1.5 gola do przerwy
@2.00
bardzo grubo!
Kolego, 2ego seta grali w składzie Butko, Zemchenok, Sivozhelez, Melnik, Gutsalyuk, Demakov, Krotkov (libero) i bez problemu wygrali.Nie czaje czasami tych typow,byles kolego w dziale i miales wiedze,ze Zenit bez 8 zawodnkow,mimo to podajesz typ na Zenit i ani słowa o tym ze drugi sklad.Ja akurat to zagralem za drobne,ale kurs 3 byl super do zagrania.Totalnie tego nie rozumiem.