>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tak to jest jak się do działu chociażby nie chce zajrzeć. Tam kolega wszystko ładnie opisał z typem na NOVA.
Jak miales takue info,to zamiast mnie wysylac do dzialu,mogles rownie dobrze wrzucic tutaj.

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Zenit powinien ogarnąć dalej, Butko i Zemchonok już grają. Środki w miarę normalne i Sivozhelez
Nie czaje czasami tych typow,byles kolego w dziale i miales wiedze,ze Zenit bez 8 zawodnkow,mimo to podajesz typ na Zenit i ani słowa o tym ze drugi sklad.Ja akurat to zagralem za drobne,ale kurs 3 byl super do zagrania.Totalnie tego nie rozumiem.

C 326

carambula88

Użytkownik
4 set
Zenit - NOVA 2 @2.01 1xbet
Zenit dzieciarnia gra, tylko Sivozhelez został.
20-25
✅ ✅ ✅ izzi Łatwy hajs ;)
Dobrze, że transmisja była i widziałem jaki skład samych dzieci wystawił na czwartego seta asystent Alekny. @2.01 to była promocja ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
C 326

carambula88

Użytkownik
Nie czaje czasami tych typow,byles kolego w dziale i miales wiedze,ze Zenit bez 8 zawodnkow,mimo to podajesz typ na Zenit i ani słowa o tym ze drugi sklad.Ja akurat to zagralem za drobne,ale kurs 3 byl super do zagrania.Totalnie tego nie rozumiem.
Kolego, 2ego seta grali w składzie Butko, Zemchenok, Sivozhelez, Melnik, Gutsalyuk, Demakov, Krotkov (libero) i bez problemu wygrali.
Gdyby grali cały mecz tym składem to utrzymałbym typ na Zenit ale oglądałem transmisje i widziałem jak wystawia na czwartego seta tą samą szóstke, która przegrała poprzedni set 15-25. Same dzieci grały z młodzieżowego i drugiego zespołu poza Sivozhelezem. Czego tu nie rozumiesz?

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom