>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Inaczej to ujmę, znając skład Zenitu na ten mecz w którym mogli wystąpić nie postawiłbym nawet po 3.0 na Novę, bo wg mnie Zenit by sobie z nimi poradził. Jednak podczas trwania wyszło, że Zenitowi nie zależy na wyniku tylko ogrywaniu młodzieży, co spowodowało, że typ @3.0 wszedł, a obserwując można było z dużą dozą pewności skontrować na Novę. No i tyle, dzięki
nie grałem tego i olewam siatke, ale czytam te wasze rozkminy i kompletnie nie wiesz co do Ciebie tomek pisze, nie rozumiesz gdzie jest problem ????

Nie wykonałeś rzetelnej analizy w dziale i nie poinformowałeś o podstawowych brakach w składzie. Nie chodzi oto kto wygrał, kto przegrał, za ile skontrowałeś. Tomek ma racje.

C 326

carambula88

Użytkownik
nie grałem tego i olewam siatke, ale czytam te wasze rozkminy i kompletnie nie wiesz co do Ciebie tomek pisze, nie rozumiesz gdzie jest problem ????

Nie wykonałeś rzetelnej analizy w dziale i nie poinformowałeś o podstawowych brakach w składzie. Nie chodzi oto kto wygrał, kto przegrał, za ile skontrowałeś. Tomek ma racje.
Tak to właśnie jest jak bez żadnej wiedzy się gra ???? ????

loj99 530

loj99

Użytkownik
Pavlasek lekko @3,75 b365

To jest cyrkowiec, może na początku głowa szwankuje
Oglądałem go wczoraj masakra wali w siatke albo w aut czasem mu coś wyjdzie po kontuzji musi się odbudować więc na 100 % przegra....
Cecchinato M. wraca do formy :]

loj99 530

loj99

Użytkownik
Za 2h jeszcze gram Makarova E. / Vesnina E. po 1,53 bet365 ale znów kurs leci w dół jeszcze złapałem rano po 1.63 :]

Dobrze zrobiły po mistrzostwie olimpijskim nigdzie nie grały i jazda na US Open po wygraną (możliwe, że w całym turnieju)

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Ktoś oglądał istomina? Moze odwrócic losy meczu czy raczej ciężko?
ogląda. przy bp popełnia takie błędy, że zwolennicy teorii spiskowych mogli by uznać, że sprzedał mecz ;) ogólnie masa prostych błędów, ja bym odpuścił.
E: Denis połamany ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom