tomek80
Użytkownik
Mialem tam isc w zwyciestwo Phoenix,ale Taurasi chyba nie gra ?Phoenix Mercury - Los Angeles Sparks over 164,5 1,90 w Ónibet ;-)
Mialem tam isc w zwyciestwo Phoenix,ale Taurasi chyba nie gra ?Phoenix Mercury - Los Angeles Sparks over 164,5 1,90 w Ónibet ;-)
gdzie masz info? Bo nic nie widzę...Mialem tam isc w zwyciestwo Phoenix,ale Taurasi chyba nie gra ?
Bayi kobietki 1 set @3,5 caloroczniak
iZ tego co patrze warto chyba pobrac Leon po @3 w caloroczniaku. Ja gram, powodzenia.
Na Donbest,ale sie wlasnie zmienilo,ze prawdopodobnie zagra. Takze ja tu widzr mecz 50/50. Phoenix ma ciekawy ten sklad ,ale brakuje tej druzynie charakteru.gdzie masz info? Bo nic nie widzę...
nie mają obrony.Na Donbest,ale sie wlasnie zmienilo,ze prawdopodobnie zagra. Takze ja tu widzr mecz 50/50. Phoenix ma ciekawy ten sklad ,ale brakuje tej druzynie charakteru.
Teraz lekko 3 set Bohemios @3,5 caloroczniak
Kurs spadł na 2.2 z 5.50. Zamknąlem z zarobkiem
Conajmniej 4 pktowa przewaga przez caly czas trwania seta, nie moglo byc latwiej.
Na koniec
4 set Bohemios @3
3 set Bayi @3,5
tam nic nie rzucaja wiec w undery leiej isc ????Phoenix-Lakers dosc niska linia over 39,5pkt w drugiej kwarcie.live
Nie przy tych druzynach,ale jak kto woli. To spotkanie powino byc bardzo ocerove. Ta przerwa namieszala ????tam nic nie rzucaja wiec w undery leiej isc ????
lepiej laduj undery na kolejne kwarty razem ze mna ????No nie chce sie wierzyc,ze nie wejdzie ten over 39. :-|
Conajmniej 4 pktowa przewaga przez caly czas trwania seta, nie moglo byc latwiej.
Na koniec
4 set Bohemios @3
3 set Bayi @3,5
Nie bedzie underow nastepnych kwartach. Mam pograne plus 9 pkt Phoenix do trebla i ten mecz mi go zamyka. Wiec raczej dalsze gry w ten mecz odpuszcze. Znajac zycie to pewnie walną w 3 kwarcie z 50 pkt.lepiej laduj undery na kolejne kwarty razem ze mna ????