>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Skoro planuje dac mu szanse na pozniej by pomogl mu np w LM to ja to rozumiem.
Pozatym wydanie ponad 30mln na spd to kupa kasy wiec chcac nie chcac krycha musi miec gre ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Wszystko sie zgadza, ale na lawce rezerwowych z zespołem sie nie zgra i nie złapie rytmu meczowego. Na to potrzeba czasu. Jestem zdania, ze juz powinien powoli wchodzić do składu, a nie siedzieć cały mecz i zastanawiać sie co jest grane, bo jak go pokazali na zbliżeniu to na takiego właśnie wyglądał.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Bialorusinki zasluzyly na zwyciestwo.
Polecam przyjrzec sie, jak pieknie sie ciesza po zdobyciu punktu, az skacza z radosci.
Piekno sportu w calej okazalosci.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Pescara lub remis @ 4,00 Bet365
Fajnie pykają, początkowo nie doceniłem ich a już z Napoli fajną piłkę zagrali. Sassuolo całą podstawą poza 2 zawodnikami grało w czwartek rewanż w Serbii, może siądą trochę w końcówce.
⛔
Ajajaj, najpierw wrócili z kontaktową a minutę później marnują sam na sam na wagę remisu, a szkoda bo Sassuolo planowo końcówka na miękkich nogach
Linetty drugie 90 minut w kolejnym wygranym meczu Sampdorii, ładnie zaczął.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Bialorusinki chyba sie podpalily, bo z 6:10 zrobilo sie 13:11, niewiarygodne.
Wloszki juz chyba tego nie oddadza.
Szkoda dziewczyn, Wloszkom brawa za walke.
@Edit
2 raz dzisiaj nie zamknalem siatkowki, to jest parodia.
1. Z 24:20 zrobilo sie 25:27
2. Z 6:10 zrobilo sie 15:12
Masakra, czlowiek chcial byc sprytny, a zostal z niczym.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Bialorusinki zasluzyly na zwyciestwo.
Polecam przyjrzec sie, jak pieknie sie ciesza po zdobyciu punktu, az skacza z radosci.
Piekno sportu w calej okazalosci.
Dzieki za zwrocenie uwagi na mecz bialorus to taka polska graly pieknie przegraly jak zawsze 4.33 za 300 zaorane :grin: przylozone przy 8-10 ^^

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ciekawe czy będzie grał jak Praet się zgra z teamem.
Preat to prędzej zastąpienie w ofensywie na podwieszonym za Soriano co poszedł do Villarrealu, on ma teraz tylko do wygryzienia Alvareza to tam kwestia czasu. Z kolei Linettego i Torreirę co na razie razem okupują podstawę czeka walka z Cigarinim kupionym z Atalanty za 3,5 miliona. Palombo nie liczy się od dwóch lat, więc z niego konkurencji bym nie robił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom