jakub007
Użytkownik
Dziwne.Dziwne żeby w Danii nie padła jakaś bramka.
2.50 jest
Dziwne.Dziwne żeby w Danii nie padła jakaś bramka.
2.50 jest
Odrabiamy kartkami w Bilbao, over 8.5 @ 1.72.
CHoć było dobrze do 85min, to spartaczyli. Szkoda.Lokomotiv Płowdiw - Ludogorets 2 @2.50 B365
Luźniutko, właśnie Glik zrobił piątego rożnego.I jeszcze w meczu PSG widzę overek 4.5 rogów gości. Będą cisnąć, nie powinno być pogromu.
PSG over 4.5 rzutów rożnych @ 1.80 (Bet365)
Daj mu czas. Trener PSG jasno mówi że Krychowiak nie jest gotowy fizycznie na 90 minut.Jak tak ma wyglądać gra Krychy w PSG to juz zaluje, ze nie gra w Sevilli.
To samo mi przyszło na myśl. Myślałem, że Emerey darzy go nieograniczonym zaufaniem, za świetną grę w Sevilii. Ma ciężko, bo koledzy też mocni. Przynajmniej żona zadowolona ze sklepów. Swoją drogą Krycha też. :XJak tak ma wyglądać gra Krychy w PSG to juz zaluje, ze nie gra w Sevilli.
Mnie by 10 minut końcowe ucieszylo na ten moment, a tu wszystkich wpuszcza tylko nie Kryche. Jego ulubieniec niby...:grin:Daj mu czas. Trener PSG jasno mówi że Krychowiak nie jest gotowy fizycznie na 90 minut.
Delikatnie za stówkę:
PSG pierwsze 7 rzutów rożnych @ 3,75 bet365
Już 2-1Sassuolo - Pescara over 2,5 1.96 Pinek
Mecz o 20:45. Obie drużyny preferują ofensywę, powinno być sporo goli.
No mam nadzieje, ale tak czy siak dziwne, ze nawet paru minut mu nie daje.Dzis w cafe futbol kolton wypowiadal sie na temat krychy.
Po prostu Krycha ma byc gotowy na pozniej na najwazniejsze mecze a nie na teraz.
Spokojnie bedzie w podstawie grac