Aj, zabraklo glowy, z 14:7 dziewczyny wyszly na 20:22, byly meczowe pilki, ale skonczylo sie 30:28. WIELKA szkoda, ale kto zlapal wczesniej i nie pazerowal mogl zamknac ze sporym zyskiem przy meczowych .Patrzac na przebieg meczu grzech nie sprobowac 4 set Bayi @7,5
@Edit
Juz spadlo do @3,5, IMO nadal warto.
Bayi gra nierowno i z przestojami, ale Shandong wyglada na tym tle jeszcze gorzej.
@Edit2
Hahaha, 5 pktow pod rzad dla Bayi.
Juz pewnie 48 nie bedzie,ale moze byc duzo rzutow osobistych.ja tam jade under na q4, 1 kwarta im pykla. Oby rtlko jakiejs losowej dogrywki nie bylo
Zgadzam sie, akurat nie pogralem tego kosza, ale na siatkowce zarobilem.Dobrze czulem ,ze Phoenic dzis to pewnie wezmie.
Randomizerr,warto posiedziec w nocy i lapac takie piekne kursy.
Tak troche zarobilem na setach i spadku bo zamknolem . Kto wygral w koncu ? Widzisz ten kurs 6.50 ? ????Zgadzam sie, akurat nie pogralem tego kosza, ale na siatkowce zarobilem.
Mam nadzieje, ze polapales razem ze mna?
Bayi wygralo, chcialem pisac, zeby lapac ich w tb po @6, ale nie zdazylem.Tak troche zarobilem na setach i spadku bo zamknolem . Kto wygral w koncu ? Widzisz ten kurs 6.50 ? ????
Zara bedzie dogrywka i po underku.underek siedzi, mozna isc spac, dobranoc ????
daj spokoj, one sa tak nieudolne ze podac nie potrafia a co tu mowic o rzucaniu ????Zara bedzie dogrywka i po underku.
Strasznie nerwowo graja, ale seta powinni zgarnac.Randomizer 3 set Mariners co myslisz ?
Peangtarn PlipuechPamietasz jak nazywala sie ta baba z jajkami,zerknij czy ona teraz nie gra ?
2 zaklady na sile i niestety 2 minusy.Tak wiec ostatnie 2 bety ode mnie :
3 set Mariners @2,37
1 set Guangdong @3,4
GladkoJa jeszcze na noc polecam typ z WNBA.
San Antonio Stars +8.5 2.03 Pinek 5/10j