matiz121
Użytkownik
Zalezy mi jedynie, zeby Georges w koncu skonczyla z ta slabiutka oudin ;pno do roboty to raczej nie zdazysz jak chcesz siedziec, spokojnie dwie godziny bez swiatla mysle
Zalezy mi jedynie, zeby Georges w koncu skonczyla z ta slabiutka oudin ;pno do roboty to raczej nie zdazysz jak chcesz siedziec, spokojnie dwie godziny bez swiatla mysle
szanse zawsze saAntonelli/Lili ma jakies szanse z Walshami ?
a to nie powiem sprzecznosc interesow hehe
jak masz mocno pograne to zamykaj, ja u Oudin juz nie raz widzialem takie sytuacje z ktorych wychodzilo, do niczego nie namawiam bo sam mam zagwozdke jak pieron, tym bardziej ze laska gra u siebie a ze bedzie walczyla do ostatniej pilki to jestem pewien a czy wystarczy troche farta to juz nie wiem.
Miala 40:0 i szanse, zeby odlamac. Niestety nie wykorzystala.Flipkens tragedia..
Cały set grać świetnie żeby odjebać takiego gema..
Przy 11;9 zamknąlem,ale padakaBrazylijki to jest jednak dno i wodorosty, zero techniki, same zbicia na siłę, jak tu można wygrać z taką grą? ????
akurat mowilem o innych ale te tez pokazaly kawal 'dobrej' siatkowki w koncowce ????Przy 11;9 zamknąlem,ale padaka
Nie widzialem tego na 365 ....?Wiecie co z tym zrobić ;-)
http://www.fibalivestats.com/u/ESBF/308176/
@ Tomek80 grałeś MVP WNBA ?
@down
Nie, chodzi mi o regular season
Dobry kurs,a ile na Delavedove ? Moore bez szans, moim zdaniem tylko te dwie bedą sie liczyc.Na Betssonie jest Nneka Ogwumike po 4@. Warto w to załadować, Moore w tym sezonie to jakaś pomyłka. W dodatku słabo na IO ale to raczej nie będzie mieć znaczenia.