>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kusi te @4,5 na Flipkens, kusi..
Ja też myślałem o tym. A taka Isia to nie powinna se pozwolić na trochę odpoczynku przez US open, czy za wcześnie jeszcze? Czy może chce wygrać ten turniej, a na US Open odpaść w pierwszym spotkaniu?

Ciężko to rozkminić, ale jest pare czynników, które sprawiają, że chce się pograć te 4,50.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ja też myślałem o tym. A taka Isia to nie powinna se pozwolić na trochę odpoczynku przez US open, czy za wcześnie jeszcze? Czy może chce wygrać ten turniej, a na US Open odpaść w pierwszym spotkaniu?

Ciężko to rozkminić, ale jest pare czynników, które sprawiają, że chce się pograć te 4,50.
Ja pograłem, Flipkens fajnie tutaj gra, a Agnieszka w całym meczu z Halep utrzymała tylko 1 serwis.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Larsen/Flint 2 set
Larsen/Flint mecz
one to wygraja, lepsze sa, Xue slabizna na ataku
Beznadziejne były te Amerykanki, straszny problem z kończeniem pierwszej akcji, większość punktów z drugiej, bądź błędach Chinek.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - GS Long Beach - Mężczyźni

Ranghieri/Caminati vs Thiago/George 1 @ 2.37 Bet365

Kursy powinny być bardziej wyrównane, a nawet Włosi są faworytem. Fajnie wygląda gra tej pary. Młody Caminati to ciekawy zawodnik. Dobrze ułożony techniczne gracz, sprytny i myślący na boisku. Ranghieri to klasa sama w sobie. Świetny blok, dobry atak. Włosi wyglądają tutaj dobrze i powinni poradzić sobie z Brazylijczykami, którzy jednak mają kłopot z trzymaniem wysokiego poziomu i ich gra bardzo faluje. Nie są tym samym duetem, który miał w tym sezonie swoje 5min na brazylijskich plażach.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Beznadziejne były te Amerykanki, straszny problem z kończeniem pierwszej akcji, większość punktów z drugiej, bądź błędach Chinek.
beznadziejne to malo powiedziane, zalosnymi bym je nazwal ;)
w pierwszym secie mogly wyrownac to prosty plas w aut ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom