>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
A ja laduje w kanadyjki. Sa wyzsze szybsze i silniejsze. Pewnych rzeczy nie da sie zatuszowac i jesli sobie przyjma to piach jest na tyle duzy ze na niskim bloku gdzie tam znajda dziure w boisku. Skosnych nigdy w jakims powaznym graniu nie widzialem a poziom azjatyckich rozgrywek gdzie w swoim sosiku sobie graja to z calym szacunkiem przepasc.
Gordon/wilkerson @1.8 bet365 live

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
A ja laduje w kanadyjki. Sa wyzsze szybsze i silniejsze. Pewnych rzeczy nie da sie zatuszowac i jesli sobie przyjma to piach jest na tyle duzy ze na niskim bloku gdzie tam znajda dziure w boisku. Skosnych nigdy w jakims powaznym graniu nie widzialem a poziom azjatyckich rozgrywek gdzie w swoim sosiku sobie graja to z calym szacunkiem przepasc.

to samo
zaladowane w Gordony, nie wierze ze przegraja :v

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Oglada ktos Ruska? czyzby tank i szykowal sie po tytul na szlemie? 40-0 nie zlamac to juz byl wiadomy scenariusz co dalej

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Pierwszy raz w życiu oglądam mecz plażówki i tak patrzę na tych gości, co piasek zamiatają i już wiem, co moja profesor w liceum od matmy miała namyśli mówiąc: &quot;piasek na plaży będziecie zamiatać jak się nie będziecie uczyć&quot;. ????

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Ja tam wchodzę w Limy na 2 set po @2,62

A Gordony chyba już nie wyjdą na 2:0 ???? Zwłaszcza atakując w siatkę ????
Amerykanki walczyły naprawdę pięknie, ale lepszy serwis Kanarek daje nam w dobrym momencie, bo po przegranym tenisie- plus:✅✅

P 1,8K

patced

Użytkownik

????

Oddaly jebane...set wystarczyl im do awansu i cuda...

21-16... i na tym byloby tyle. Auty siatki i durne zagrania. Japonki fakt oprocz heroizmu w obronie nie zrobily nic. Moga podziekowac kamadyjkom ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
W ciry ? Kabaret zrobily i tyle... 5-4...7-15 tak kuriozalnych akcji to w okolo 20dniach w calym dniu nie widzialem ale niecg bedzie ! Powodzenia to byl dobry dzien.
P.s kazda bardziej ogarnieta para zje te japonki bo w bloku ich nie ma.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom