Rapid - Trencin under 2,5 @1,90 Bet365 (nożna)
Hajduk gol!! Jak mi Hajduk i Trencin wygraja, na razie jest 2:1 i 2:0 to jutro jade po Maserati moim Porsche Carrera
Betsson ma problemy, nie wiem czy wynikają z przeciążenia czy czegoś innego, ale często czeka się trochę na rozliczenie, ja wczoraj pieniądze za wygrany over rożnych w 1 połowie Legii dostałem po jakiejś godziniePanowie, szybkie pytanie. Mam w betssonie kupon oznaczony jako wygrany ale dalej nie ma hajsu w saldzie. Czy to możliwe przez to, że mecz Olympiakosu dalej trwa ? Bo miałem, że obie nie strzelą.
Chyba każdy under wszedł, tak jak mówiłem ????Teraz polecam jakiekolwiek undery w meczu Trencina, bo zaczęła się padaka. Ja zagrałem under 7 rożnego, po kursie @2.20
forma dniadobra to ode mnie tak Holtick/Semmler 1.72 dlugo sie wczoraj meczyly ze sredniaczkami ze Stanow, dane mi bylo ogladac ten mecz i napisze tak, ze jak zagraja tak jak wczoraja to je Niemki zjedza je na sniadanie, a patrzac na ta pare juz nie raz widzialem jak obskakiwaly wciry od wiele slabszych par
Holtwick/Semmler to win 1.72 powstrzymuje mnie chyba jedynie to od dania wiekszej stawki na ten mecz, ze to brazylijki ???? powodzenia
oczywiscie to jest tylko propozycja z mojej strony
Dzięki!Betsson ma problemy, nie wiem czy wynikają z przeciążenia czy czegoś innego, ale często czeka się trochę na rozliczenie, ja wczoraj pieniądze za wygrany over rożnych w 1 połowie Legii dostałem po jakiejś godzinie
Zgadza sie, rozmawialem z supportem, techniczne problemy od kilku dni, staraja sie z nimi uporac.Betsson ma problemy, nie wiem czy wynikają z przeciążenia czy czegoś innego, ale często czeka się trochę na rozliczenie, ja wczoraj pieniądze za wygrany over rożnych w 1 połowie Legii dostałem po jakiejś godzinie
no Polacy to bioraSzkoda ze paterson z dziadkiem graja o zycie a ruscy o nic bo 3.0 na ruskich przy meczu o stawke to must bet by byl...
Grimalty ogarnely czapki i juz mecz pod kontrola.
Pytanko tu do obecnych graja w nocy nryl z kujawiakiem i patrzac na wyniki jankesow kurs z dupy ktis cos wiecej o slicku i koledze ?
ekhm, Państwo wybaczą. Stałem mocno za tym typem, a tu jednak zonk.Ostatnio oglądam tego CS'a. Envy grają teraz na swojej mapie. Mieli zły początek, ale oczywiście wrócą i wygrają. Polecam
Envyus @ 2.00 bet365
Polecam to grać nawet przy skokach kursów, wydaje mi się, że bez problemu powinno wejść.
teraz pogoda ciebie zrosiła ????***** deszcz US open.................. zamrozilem tyle kasy!!
Przyszla kryska na matyska ????teraz pogoda ciebie zrosiła ????