>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Panowie, szybkie pytanie. Mam w betssonie kupon oznaczony jako wygrany ale dalej nie ma hajsu w saldzie. Czy to możliwe przez to, że mecz Olympiakosu dalej trwa ? Bo miałem, że obie nie strzelą.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Panowie, szybkie pytanie. Mam w betssonie kupon oznaczony jako wygrany ale dalej nie ma hajsu w saldzie. Czy to możliwe przez to, że mecz Olympiakosu dalej trwa ? Bo miałem, że obie nie strzelą.
Betsson ma problemy, nie wiem czy wynikają z przeciążenia czy czegoś innego, ale często czeka się trochę na rozliczenie, ja wczoraj pieniądze za wygrany over rożnych w 1 połowie Legii dostałem po jakiejś godzinie ;)

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
dobra to ode mnie tak Holtick/Semmler 1.72 dlugo sie wczoraj meczyly ze sredniaczkami ze Stanow, dane mi bylo ogladac ten mecz i napisze tak, ze jak zagraja tak jak wczoraja to je Niemki zjedza je na sniadanie, a patrzac na ta pare juz nie raz widzialem jak obskakiwaly wciry od wiele slabszych par

Holtwick/Semmler to win 1.72 powstrzymuje mnie chyba jedynie to od dania wiekszej stawki na ten mecz, ze to brazylijki ???? powodzenia

oczywiscie to jest tylko propozycja z mojej strony
forma dnia
dla mnie brazylijki
niby slabe dwa mecze ale one jak sie ogarnia to potrafia grac ;)

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Betsson ma problemy, nie wiem czy wynikają z przeciążenia czy czegoś innego, ale często czeka się trochę na rozliczenie, ja wczoraj pieniądze za wygrany over rożnych w 1 połowie Legii dostałem po jakiejś godzinie ;)
Dzięki!

P 1,8K

patced

Użytkownik
Szkoda ze paterson z dziadkiem graja o zycie a ruscy o nic bo 3.0 na ruskich przy meczu o stawke to must bet by byl...
Grimalty ogarnely czapki i juz mecz pod kontrola.
Pytanko tu do obecnych graja w nocy nryl z kujawiakiem i patrzac na wyniki jankesow kurs z dupy ktis cos wiecej o slicku i koledze ?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Zgadza sie, rozmawialem z supportem, techniczne problemy od kilku dni, staraja sie z nimi uporac.
Za to wyplaty na Skrill ida w 1 sekunde ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
⚽
Sporting Cristal @3.4
Montevideo Wanderers @4.2
Montevideo lub remis @1.8
Cuiaba Esporte @3.3
Vitoria - Cortiba BTS @1.8
Saprissa @1.45
Williams Connection @2.3

????
Flipkens +5.5 @1.9

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Szkoda ze paterson z dziadkiem graja o zycie a ruscy o nic bo 3.0 na ruskich przy meczu o stawke to must bet by byl...

Grimalty ogarnely czapki i juz mecz pod kontrola.

Pytanko tu do obecnych graja w nocy nryl z kujawiakiem i patrzac na wyniki jankesow kurs z dupy ktis cos wiecej o slicku i koledze ?
no Polacy to biora
ja nie wyobrazam sobie innej opcji, przeciez Jankesi to sredniacy, Polacy wciagaja ich nosem. ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ostatnio oglądam tego CS&#39;a. Envy grają teraz na swojej mapie. Mieli zły początek, ale oczywiście wrócą i wygrają. Polecam

Envyus @ 2.00 bet365

Polecam to grać nawet przy skokach kursów, wydaje mi się, że bez problemu powinno wejść.
⛔ ekhm, Państwo wybaczą. Stałem mocno za tym typem, a tu jednak zonk.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom