>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
to ta ladna biala wysoka blondyna?hehe ty stary to na nia kurs pewnie 10 ???? )))pewnie zona tego Delavedowy z australii ????
Hehe ta ,dobra jest ???? tylko troche nazwisko przekrecilem ????
Moim zdaniem Nigsryjka ma wieksze szanse,Lakers gra lepiej, powinien wiecej ugrac w play off. No i blondyna juz takie trofeum ma.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Moore 5@
Parker 5@
Charles 5@
Ogwumike 4@
Delle Donne 10@

Moim zdaniem to któraś z wysokich wygra, albo Ogwumike albo Charles.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Rambo jest sens w to pakowac wogole? sytuacja jak z mvp w nba tylko ze tam sie w miare dalo co kolwiek przewidziec a tu takie strzelanie troche w ciemno
Jak w ciemno? Zobacz sobie statystyki i Ci wyjdzie co grać. Poza tym Sparks są faworytkami do czempiona, grają jak z nut. Ogwumike ma 71% FG ponad 9 rebs na mecz, chyba ponad 1,3 BPG, mało strat.

Jak dla mnie zostanie któraś z tych dwóch co wyżej pisałem. Można zrobić coś ala surebet. Ja podobnie zawsze robię w konkursach All Star Weekend np. na trójki czy MVP meczu gwiazd ;-)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie ma kursow, ale handi na Atlante do gry, mnie Chicago nie przekonuje. Mogą pokusic sie o wygraną o ile nie ma kontuzji w zespole.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - GS Long Beach - Mężczyźni

Ranghieri/Caminati vs Thiago/George 1 @ 2.37 Bet365

Kursy powinny być bardziej wyrównane, a nawet Włosi są faworytem. Fajnie wygląda gra tej pary. Młody Caminati to ciekawy zawodnik. Dobrze ułożony techniczne gracz, sprytny i myślący na boisku. Ranghieri to klasa sama w sobie. Świetny blok, dobry atak. Włosi wyglądają tutaj dobrze i powinni poradzić sobie z Brazylijczykami, którzy jednak mają kłopot z trzymaniem wysokiego poziomu i ich gra bardzo faluje. Nie są tym samym duetem, który miał w tym sezonie swoje 5min na brazylijskich plażach.
✅✅✅ Brawo, zgodnie z planem.

Siatkówka plażowa - GS Long Beach

Carol/Ana Patrícia vs Humana-Paredes/Pischke 1 @ 1.83
Hyden/Bourne vs Redmann/Humana-Paredes 1 @ 1.14

@ 2.09 Bet365
Jedziemy.
⛔⛔⛔ Brazylijki grały równo,ale końcówki Carol zawaliła na amen.

Udany dzień mimo wszystko i czekamy na satelite CEV w ciągu dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Bercik/Stastny z Syrenami w plażówkę, można ostrożnie próbować Berciki po kursie @9.0 coś ten mecz jest dziwny.
Okej, to był jednak tylko chwilowy przestój Finów, chociaż patrząc na ich grę, zagram przeciw nim w następnym meczu ⛔

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
wczoraj jakiś kosmos ???? wszystkie tenisy i undery w LE wjechały 9/9 total xD

to na dziś z tenisa

Kovalik v Chiudinelli @ 2.5
Giannessi v Kamke @ 3.7

i dorzucam Darcis v Lopez Perez +5,5g @ 1.75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom