2,8K calanau Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4282 masz jakies typy na jutro na eliminacje? Kliknij aby rozwinąć... Ja widze duzo kornerow jutro. Faworyci na wyjazdach graja, gospdoarze moga powalczyc w pierwszych meczach eliminacji.
masz jakies typy na jutro na eliminacje? Kliknij aby rozwinąć... Ja widze duzo kornerow jutro. Faworyci na wyjazdach graja, gospdoarze moga powalczyc w pierwszych meczach eliminacji.
29,6K perek99 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4283 masz jakies typy na jutro na eliminacje? Kliknij aby rozwinąć... jeszcze nie tylko dziś meczu w MLS (w sumie jutro) a wszystkie o patologicznej porze do oglądania :/ to pewnie przez US Open
masz jakies typy na jutro na eliminacje? Kliknij aby rozwinąć... jeszcze nie tylko dziś meczu w MLS (w sumie jutro) a wszystkie o patologicznej porze do oglądania :/ to pewnie przez US Open
5,7K tomek80 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4284 Monako-Nantere live kosz Powyzej 72 pkt w pierwszej polowie,suma druzyn.
5,7K tomek80 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4287 Cos za dobrze dzis idzie. Ostatni. Albania-Czarnogora Albania +40.5pkt live Kliknij aby rozwinąć... Cudem 73:113
Cos za dobrze dzis idzie. Ostatni. Albania-Czarnogora Albania +40.5pkt live Kliknij aby rozwinąć... Cudem 73:113
571 madritista94 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4288 Dimitrov 1 set @1,57 bet365 Kliknij aby rozwinąć... oraz na dokładke Klaasen/Ram 1 set @1,57 bet365 Kliknij aby rozwinąć... szkoda bo seria plusów z rzedu szła ładna
Dimitrov 1 set @1,57 bet365 Kliknij aby rozwinąć... oraz na dokładke Klaasen/Ram 1 set @1,57 bet365 Kliknij aby rozwinąć... szkoda bo seria plusów z rzedu szła ładna
266 adam92 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4289 Monako-Nantere live kosz Powyzej 72 pkt w pierwszej polowie,suma druzyn. Kliknij aby rozwinąć... Gram
Monako-Nantere live kosz Powyzej 72 pkt w pierwszej polowie,suma druzyn. Kliknij aby rozwinąć... Gram
1,2K nevener Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4290 Sousa to jeszcze może nawet wygrać, coś bym pograł w jego stronę, gdyby nie to, że już mam handi gemowe.
Sousa to jeszcze może nawet wygrać, coś bym pograł w jego stronę, gdyby nie to, że już mam handi gemowe.
687 techn9cian Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4291 Del Potro zero pierwszego serwisu, jak tak dalej pójdzie to żałośnie grający ostatnio Hiszpan zamiecie go 3-0. Już niedługo US Open na clayu ????
Del Potro zero pierwszego serwisu, jak tak dalej pójdzie to żałośnie grający ostatnio Hiszpan zamiecie go 3-0. Już niedługo US Open na clayu ????
5,7K tomek80 Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4292 Gram Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem,czy sie nie pospieszylem,Francuzka liga nie jest zbyt dobra na granie overov
Gram Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem,czy sie nie pospieszylem,Francuzka liga nie jest zbyt dobra na granie overov
1,2K nevener Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4296 Sousa to jeszcze może nawet wygrać, coś bym pograł w jego stronę, gdyby nie to, że już mam handi gemowe. Kliknij aby rozwinąć... w dobrym momencie to napisałem, od razu się połamał
Sousa to jeszcze może nawet wygrać, coś bym pograł w jego stronę, gdyby nie to, że już mam handi gemowe. Kliknij aby rozwinąć... w dobrym momencie to napisałem, od razu się połamał
687 techn9cian Użytkownik Wrzesień 3, 2016 #4297 żałośnie grający ostatnio Hiszpan Kliknij aby rozwinąć... Myślę, że ten gem był najlepszym potwierdzeniem moich słów :grin: :grin:
żałośnie grający ostatnio Hiszpan Kliknij aby rozwinąć... Myślę, że ten gem był najlepszym potwierdzeniem moich słów :grin: :grin:
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Wrzesień 3, 2016 #4300 Celje +9.5 @1.90 Bet365 (ręczna) Kliknij aby rozwinąć... ciężko będzie to Celje jest bardzo słabiutkie run 90 sekund i 4 bramki w plecy to tak jak dzisiaj Garcia z Agnieszką im bardziej chciała tym więcej dostawała
Celje +9.5 @1.90 Bet365 (ręczna) Kliknij aby rozwinąć... ciężko będzie to Celje jest bardzo słabiutkie run 90 sekund i 4 bramki w plecy to tak jak dzisiaj Garcia z Agnieszką im bardziej chciała tym więcej dostawała