Odpisalem ci ???? w razie pytań pisz na moim kanale youtube gorąco zapraszam kanał dopiero zalozylem dzisiaj ale jak się troszkę rozbuduje będą coraz lepsze filmy oraz konkursy z nagrodami
Tak,zgadza sie,nie rozliczam czasami,bo czesto gram na telefonie i szczerze mowiąc ciezko tego odszukac,ale dzieki,powaznie,ze rozliczyles. Najwazniejsze,ze jestem do przodu na koszu.Na reputacji mi nie zalezy,jesli juz cos mnie cieszy,to podziekowania od ldzi ,na pw.
Nie chce się tu wdawać w dyskusje, ale plusy jakoś od razu rozliczasz, nie mogę sobie przypomnieć Twojego nierozliczonego plusa, natomiast minusy to raczej kulawo z tym. Postawić minus przy nietrafionym becie nie jest to żadna ujma, a Ty jak już pisałem jesteś świetnym typerem i nie musisz się dowartościowywać tanimi trikami. No offence i pozdrawiam
Nie chce się tu wdawać w dyskusje, ale plusy jakoś od razu rozliczasz, nie mogę sobie przypomnieć Twojego nierozliczonego plusa, natomiast minusy to raczej kulawo z tym. Postawić minus przy nietrafionym becie nie jest to żadna ujma, a Ty jak już pisałem jesteś świetnym typerem i nie musisz się dowartościowywać tanimi trikami. No offence i pozdrawiam
Nigeria Remis @2.30
Grają bez pomysłu, niby nie schodzą z połowy tanzanii ale jakoś mi się to nie widzi żeby miało wpaść
Dobra Nigeryjczykowi strzał życia wyszedł ????
Moje 3 typy grajcie na live polecam . Podaję w wersji wideo myślę że to nie jest zabronione jeżeli tak nie chce baba tylko proszę napisać ze tak Noe wolno .