>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
adam92 266

adam92

Użytkownik
jakie stawki na progresji masz? Jakie kursy są na poszczególne minuty?
Odpisalem ci ???? w razie pytań pisz na moim kanale youtube gorąco zapraszam kanał dopiero zalozylem dzisiaj ale jak się troszkę rozbuduje będą coraz lepsze filmy oraz konkursy z nagrodami

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Tak,zgadza sie,nie rozliczam czasami,bo czesto gram na telefonie i szczerze mowiąc ciezko tego odszukac,ale dzieki,powaznie,ze rozliczyles. Najwazniejsze,ze jestem do przodu na koszu.Na reputacji mi nie zalezy,jesli juz cos mnie cieszy,to podziekowania od ldzi ,na pw.
Nie chce się tu wdawać w dyskusje, ale plusy jakoś od razu rozliczasz, nie mogę sobie przypomnieć Twojego nierozliczonego plusa, natomiast minusy to raczej kulawo z tym. Postawić minus przy nietrafionym becie nie jest to żadna ujma, a Ty jak już pisałem jesteś świetnym typerem i nie musisz się dowartościowywać tanimi trikami. No offence i pozdrawiam

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie chce się tu wdawać w dyskusje, ale plusy jakoś od razu rozliczasz, nie mogę sobie przypomnieć Twojego nierozliczonego plusa, natomiast minusy to raczej kulawo z tym. Postawić minus przy nietrafionym becie nie jest to żadna ujma, a Ty jak już pisałem jesteś świetnym typerem i nie musisz się dowartościowywać tanimi trikami. No offence i pozdrawiam
Postaram sie rozliczac.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nigeria Remis @2.30
Grają bez pomysłu, niby nie schodzą z połowy tanzanii ale jakoś mi się to nie widzi żeby miało wpaść
Dobra ⛔ Nigeryjczykowi strzał życia wyszedł ????

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Gdyby Garcia miala troche regularnosci w sobie to by zmiotla Radwanska a tak to Pysia jest dlaniej za &quot;mocna&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom