>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
adam92 266

adam92

Użytkownik
Mój system progresywny się sprawdza , przed chwilą trafiłem już w 3 minucie kurs 5 oto dowód https://m.youtube.com/watch?v=s4qOKAL55wg
. Jeżeli ktoś chce grać ze mną proszę wchodzić na mój temat w zakładce kupony polecam . Duży zysk , jeżeli jesteś jeszcze bardziej zainteresowany moja gra i chciałbyś spróbować grac to progresja pisz prywatną wiadomość do mnie lub na kanale youtube.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Mój system progresywny się sprawdza , przed chwilą trafiłem już w 3 minucie kurs 5 oto dowód https://m.youtube.com/watch?v=s4qOKAL55wg
. Jeżeli ktoś chce grać ze mną proszę wchodzić na mój temat w zakładce kupony polecam . Duży zysk , jeżeli jesteś jeszcze bardziej zainteresowany moja gra i chciałbyś spróbować grac to progresja pisz prywatną wiadomość do mnie lub na kanale youtube.
jakie stawki na progresji masz? Jakie kursy są na poszczególne minuty?

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Mozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.
✅✅
Jutro rano, gra PBA, kosz na Filipinach, mecz Talk-San Miguel.
Zapowiada sie bardzo overove spotkanie, linia jest cos ok 208 pkt na mecz. Proponuje poczekac jak zaczna pierwsza kwarte, bo jes szansa , ze zaczna ceglic i linia troszke spadnie. Pozniej to juz bedzie festiwal trojek.
No i jak San Miguela zacznie w koncu grac na to co ich stac, to po Talkach nie bedzie co zbierac, tyle , ze oni w tym roku, strasznie nierowno graja i ciezko przewidziec jak jutro bedzie z ta zbieranina amerykanskich grajkow z Talk. P.S Nie zdziwie sie jak przynajmniej dwie kwart beda powyzej 60 punktow.
Min lynx-Was Mystic Wnba live
Suma w meczu, powyzej 146 pkt
Kosz Filipiny
San Miguel 3,15
Prawie wszystkie

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
To z wczoraj,gdzie i tak bylo na duzym plusie.
Gdyby mi wszystko wchodzilo,nie musialbym pracowac :p
Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoi

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoi
Tak,zgadza sie,nie rozliczam czasami,bo czesto gram na telefonie i szczerze mowiąc ciezko tego odszukac,ale dzieki,powaznie,ze rozliczyles. Najwazniejsze,ze jestem do przodu na koszu.Na reputacji mi nie zalezy,jesli juz cos mnie cieszy,to podziekowania od ldzi ,na pw. ze dalem komus zarobic.

Otrzymane punkty reputacji: +10
adam92 266

adam92

Użytkownik
Stawki mam różne najczęściej zaczynam od 5 f z racjibtwgo że żyje w uk , najczesciej kurs na to wynosi 3 praktycznie 85% to kurs 3 wiadomo w pierwszych 10 minutach kurs podchodzi pod 5 a później zaczynają się od 3 do 4.50 . Ja stawiam tak że 3 minuty przed czasem czyli np jak nie ma bramki do 7 minuty stawiam za większą stawkę właśnie już od 7 minuty i nieraz zdarza się że wpada bramka w 8 czy 9.minucie i mam tzw. Zakładkę czyli 2 zakłady na +.wtedy miło naprawdę !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom