Mozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.Juvecasert-Avelino
Avelino powyzej 36.5pkt w pierwszej polowie
Dominick daje zarobicThiem 3 set @1,57 bet365
tez dali rade :] jak narazie dziś bezbłednieKontinen/Peers 2 set @2,1 bet365
Dzięki Tomek dałeś dorobićMozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.
ksieguje juzthiem win
navarro win
ako 2.20
jakie stawki na progresji masz? Jakie kursy są na poszczególne minuty?Mój system progresywny się sprawdza , przed chwilą trafiłem już w 3 minucie kurs 5 oto dowód https://m.youtube.com/watch?v=s4qOKAL55wg
. Jeżeli ktoś chce grać ze mną proszę wchodzić na mój temat w zakładce kupony polecam . Duży zysk , jeżeli jesteś jeszcze bardziej zainteresowany moja gra i chciałbyś spróbować grac to progresja pisz prywatną wiadomość do mnie lub na kanale youtube.
Mozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.
Jutro rano, gra PBA, kosz na Filipinach, mecz Talk-San Miguel.
Zapowiada sie bardzo overove spotkanie, linia jest cos ok 208 pkt na mecz. Proponuje poczekac jak zaczna pierwsza kwarte, bo jes szansa , ze zaczna ceglic i linia troszke spadnie. Pozniej to juz bedzie festiwal trojek.
No i jak San Miguela zacznie w koncu grac na to co ich stac, to po Talkach nie bedzie co zbierac, tyle , ze oni w tym roku, strasznie nierowno graja i ciezko przewidziec jak jutro bedzie z ta zbieranina amerykanskich grajkow z Talk. P.S Nie zdziwie sie jak przynajmniej dwie kwart beda powyzej 60 punktow.
Min lynx-Was Mystic Wnba live
Suma w meczu, powyzej 146 pkt
Prawie wszystkieKosz Filipiny
San Miguel 3,15
To z wczoraj,gdzie i tak bylo na duzym plusie.Prawie wszystkie
Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoiTo z wczoraj,gdzie i tak bylo na duzym plusie.
Gdyby mi wszystko wchodzilo,nie musialbym pracowac
Tak,zgadza sie,nie rozliczam czasami,bo czesto gram na telefonie i szczerze mowiąc ciezko tego odszukac,ale dzieki,powaznie,ze rozliczyles. Najwazniejsze,ze jestem do przodu na koszu.Na reputacji mi nie zalezy,jesli juz cos mnie cieszy,to podziekowania od ldzi ,na pw. ze dalem komus zarobic.Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoi