Mozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.Juvecasert-Avelino
Avelino powyzej 36.5pkt w pierwszej polowie
Kontinen/Peers 2 set @2,1 bet365
Dzięki Tomek dałeś dorobićMozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.
![]()
jakie stawki na progresji masz? Jakie kursy są na poszczególne minuty?Mój system progresywny się sprawdza , przed chwilą trafiłem już w 3 minucie kurs 5 oto dowód https://m.youtube.com/watch?v=s4qOKAL55wg
. Jeżeli ktoś chce grać ze mną proszę wchodzić na mój temat w zakładce kupony polecam . Duży zysk , jeżeli jesteś jeszcze bardziej zainteresowany moja gra i chciałbyś spróbować grac to progresja pisz prywatną wiadomość do mnie lub na kanale youtube.
Mozna ksiegowac .Wszystkie bety dzis na plus.
![]()
Jutro rano, gra PBA, kosz na Filipinach, mecz Talk-San Miguel.
Zapowiada sie bardzo overove spotkanie, linia jest cos ok 208 pkt na mecz. Proponuje poczekac jak zaczna pierwsza kwarte, bo jes szansa , ze zaczna ceglic i linia troszke spadnie. Pozniej to juz bedzie festiwal trojek.
No i jak San Miguela zacznie w koncu grac na to co ich stac, to po Talkach nie bedzie co zbierac, tyle , ze oni w tym roku, strasznie nierowno graja i ciezko przewidziec jak jutro bedzie z ta zbieranina amerykanskich grajkow z Talk. P.S Nie zdziwie sie jak przynajmniej dwie kwart beda powyzej 60 punktow.
Min lynx-Was Mystic Wnba live
Suma w meczu, powyzej 146 pkt
Prawie wszystkieKosz Filipiny
San Miguel 3,15
To z wczoraj,gdzie i tak bylo na duzym plusie.Prawie wszystkie
Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoiTo z wczoraj,gdzie i tak bylo na duzym plusie.
Gdyby mi wszystko wchodzilo,nie musialbym pracowac![]()
Tak,zgadza sie,nie rozliczam czasami,bo czesto gram na telefonie i szczerze mowiąc ciezko tego odszukac,ale dzieki,powaznie,ze rozliczyles. Najwazniejsze,ze jestem do przodu na koszu.Na reputacji mi nie zalezy,jesli juz cos mnie cieszy,to podziekowania od ldzi ,na pw. ze dalem komus zarobic.Filipiny z rana, WNBA z dziś w nocy. Nie to żebym się czepiał, ale po prostu nie rozliczasz prawie wcale Swoich minusów, a co tak dobremu typerowi i znawcy kosza po prostu nie przystoi