bartolini1
Użytkownik
Murray jak na razie wyrzuca wszystko. :-D
http://vipbox.biz/boxing/watch-1rmr7-ufc-fight-night-arlovski-vs-barnett?l=3000277765poratuje ktos streamem do UFC?
Bez jaj,zeby Schroeder cz Nowitzki potrzebny był do pokonania Austrii.Mozliwe , ze Cię trochę zaskoczę ale nie ma Dirka , Schrodera czy Heikko S. - więc zapytam z ciekawości - dlaczego nie mieliby uwalić w Austrii (tym bardziej , ze Austriacy to ludziki , które chciałyby być niemacami ale się urodzili nie po tej stronie granicy) ?
Jaki wynik był po 1 kwarcie ?
żeby u siebie z sierra Leone remisować... WstydWKS @3.0 lekko
14:16 podaje bet365Jaki wynik był po 1 kwarcie ?
ADam nie graj,bo chyba dwa razy zagrales i dwa razy minus.
Bez jaj,zeby Schroeder cz Nowitzki potrzebny był do pokonania Austrii.
Niemcy nie powinny miec teoretycznie problemów,ale widocznie to nie ich dzien dzis. Bosnacy meczą się ze Szwecją.....
Jeden minus teraz wcześniej mi weszło miałem linie 70. ????ADam nie graj,bo chyba dwa razy zagrales i dwa razy minus.
Poza Schroederem maja tez paru innych, pozostali dwoje bodajże nie grali ostatnio także nie wiem jaki maja związek. Niemcy maja ławkę trochę dłuższa niż na jedna rotacjeMozliwe , ze Cię trochę zaskoczę ale nie ma Dirka , Schrodera czy Heikko S. - więc zapytam z ciekawości - dlaczego nie mieliby uwalić w Austrii (tym bardziej , ze Austriacy to ludziki , które chciałyby być niemacami ale się urodzili nie po tej stronie granicy) ?
Niemcy [email protected] bet364
Niemcy [email protected]
Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze zbiorą łomot z Austria