>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Tez uwazam ze dyspozycja dnia zadecyduje, ale nie tylko w meczu Talissy ale takze i w meczu Alisona ;) potrafi zrobic serie czap, ale potrafi tez zrobic serie bledow. Na siatce Lucena jest bardziej doswiadczony i o ile te plasy beda dokladne to Amerykanie wygraja. Licze na nich bo Philowi sie nalezy zloto. Dla mnie to Jankesi zgarbiaja pierwsze miejsce, Kubanczycy drugie a Holendrzy trzecie no chyba ze ich presja zje jak to czesto u Nich bywa ;) u Pan polfinalto maly final, kto wygra zgarnia zloto. Owszem, Ross z Walsh faknie tu pogrywaja ale jesli Niemki zagraja na sto pro - nie bedzie co zbierac po Anerykankach ;)
Ja natomiast myślę, że jutro Kubańczycy pakują walizki. Rosjanie grają kosmos. Semenov ładuje po 5-6 bloków na mecz, Krasny w defensywie jest tak aktywny, że wszystko bierze. Jeszcze niech kurs na nich wzrośnie i biorę to bez wahania. Nie będzie to mecz łatwy dla Kuby, bo forma Rosjan jest optymalna.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Barcelona vs Sevilla - poniżej 2,5 bramki - 2.50
Jak dla mnie to kurs ogromny i pobieram. Myślę, że będzie 0:0 do przerwy, a zespoły poczekają na rewanż
✅
3 z rzędu dziś wieczorem. Coś za dobrze idzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Ja natomiast myślę, że jutro Kubańczycy pakują walizki. Rosjanie grają kosmos. Semenov ładuje po 5-6 bloków na mecz, Krasny w defensywie jest tak aktywny, że wszystko bierze. Jeszcze niech kurs na nich wzrośnie i biorę to bez wahania. Nie będzie to mecz łatwy dla Kuby, bo forma Rosjan jest optymalna.

Pozyjemy, zobaczymy ;) Kubanczycy wysoko skacza ale moze to nie starczyc na Semenova. Nie ma tu juz slabych par, kazdy mecz bedzie zaciety. Tak czy siak, wygrany z pary Ruskie-Kubanczycy bedzie w finale bo nie moge patrzev na szarpana gre Wlochow i Liaminow ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
No co za pipa blokuje kursy w Peru na całorocznym.
Oni bawią się w Pazdana już od kilku dni. Napisałem nawet do nich ze skargą to mi odpisali, że to przez traderów blokują rynki. Jakby mnie to obchodziło. W takim razie niech ich zmienią

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
No to w nocy będzie co oglądać. Zaraz LA i setka z Boltem i nad ranem dwa ostatnie ćwierćfinały na plaży.
Aha i jeszcze o 1.30 walka o półfinał mikst badmintona z Polakami w roli głównej.
Forma jest, z tym rywalem nasi już wygrywali (nawet w tym sezonie) to może się uda awansować do strefy medalowej.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie chcę obstawiać tak niepewnego zakładu, ale myślę, że mecz Zverev vs Mannarino zakończy się wynikiem 1:2 dla Mannarino. Zverev właśnie wygrał seta. Kilka tygodni temu ci dwaj grali ze sobą i właśnie padł taki wynik i Zverev również wygrał 1 seta. Kurs na to 4.33. Jak ktoś ma zbędne drobne to warto nawet postawić, aby potem zamknąć z plusem ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
mialem australie over 21.5 pierwsza kwarta i co oni zrobili...16 pkt i nie potrafia kilka minut mega slabej wenezueli rzucic nie wierze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom