>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
O 4,6K

oth

Użytkownik
jak delpo wygra tego seta bedzie mial 11 gemow czyli ratuje mnie tylko jak ostatniego przegra max do 3 chyba ze andy jeszcze wyciagnie tego seta ale nie sadze...jak andy zaczalby 3 set to 1 przelamanie dlugie wystarczy...delpo po ostatnich maratonach nie wierze ze nie straci na jakosci tym bardziej im blizej konca meczu i im dluzej gra.... od razu przestrzegam na gre delpo w us open....mysle ze bedzie podjechany bardziej mu zalezalo na IO medalu niz us open sam tak mowil...tylko kon murray poki co moze grac kilka miesiecy na maks obciazeniach reszta wysiada
Przeciez oni graja do 3 wygranych setów, twoj typ juz nie ma szans

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
murray mial od razu rownowage mysle ze delpo nie dociagnie silowo i przegra w 2 setach andy go odbrejkuje a kurs na seta 2.62 wchodze za 200

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Larissa uratowala, Talita patola ;)
Nie stawialem zeby nie bylo ;)
Dla.mnie Niemki biora polfinal, tak samo Luceny ;)
Według mnie zadecyduje tutaj dyspozycja dnia, ale też jestem niemal pewny, że zwycięzca meczu Brazylijek z Niemkami sięgnie po złoto.
Co do meczu panów to forma jest po stronie Amerykanów, ale ja mam ogromne obawy co zagra Lucena. Pamiętam go z kilku spotkań kiedy pod presją miał pewne kłopoty. Na trybunach piekło, Alison jak będzie trzeba to w swoim stylu podkręci publikę i Amerykanom będzie się tutaj ciężko grało. Według mnie to typowy mecz 50/50 i kursy wystawione idealnie. Możliwe trzy sety. Wiele zależy od dyspozycji Alisona w ataku, bo musi tutaj przynajmniej zmieniać kierunki lub atakować wysoko po palcach, aby nie dostać kilku czap i takie same problemy może mieć Lucena. Owszem ona ma lepszą technikę, ale też grając plasami trzeba robić to dokładnie, a facet będzie pod ogromną presją. 99% piłek pójdzie w Niego i nie wiem czy utrzyma skuteczność przez cały mecz. Zadecydują detale, ale na pewno wiem, że zwycięzca tego meczu drogę do złota i tak będzie miał niezwykle trudną, bo pary z Holandii, Rosjanie czy team Kuba są bardzo groźni na tych IO.

W szermierce finał jak co

Otrzymane punkty reputacji: +1
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Według mnie zadecyduje tutaj dyspozycja dnia, ale też jestem niemal pewny, że zwycięzca meczu Brazylijek z Niemkami sięgnie po złoto.

Co do meczu panów to forma jest po stronie Amerykanów, ale ja mam ogromne obawy co zagra Lucena. Pamiętam go z kilku spotkań kiedy pod presją miał pewne kłopoty. Na trybunach piekło, Alison jak będzie trzeba to w swoim stylu podkręci publikę i Amerykanom będzie się tutaj ciężko grało. Według mnie to typowy mecz 50/50 i kursy wystawione idealnie. Możliwe trzy sety. Wiele zależy od dyspozycji Alisona w ataku, bo musi tutaj przynajmniej zmieniać kierunki lub atakować wysoko po palcach, aby nie dostać kilku czap i takie same problemy może mieć Lucena. Owszem ona ma lepszą technikę, ale też grając plasami trzeba robić to dokładnie, a facet będzie pod ogromną presją. 99% piłek pójdzie w Niego i nie wiem czy utrzyma skuteczność przez cały mecz. Zadecydują detale, ale na pewno wiem, że zwycięzca tego meczu drogę do złota i tak będzie miał niezwykle trudną, bo pary z Holandii, Rosjanie czy team Kuba są bardzo groźni na tych IO.

W szermierce finał jak co
Tez uwazam ze dyspozycja dnia zadecyduje, ale nie tylko w meczu Talissy ale takze i w meczu Alisona ;) potrafi zrobic serie czap, ale potrafi tez zrobic serie bledow. Na siatce Lucena jest bardziej doswiadczony i o ile te plasy beda dokladne to Amerykanie wygraja. Licze na nich bo Philowi sie nalezy zloto. Dla mnie to Jankesi zgarbiaja pierwsze miejsce, Kubanczycy drugie a Holendrzy trzecie no chyba ze ich presja zje jak to czesto u Nich bywa ;) u Pan polfinalto maly final, kto wygra zgarnia zloto. Owszem, Ross z Walsh faknie tu pogrywaja ale jesli Niemki zagraja na sto pro - nie bedzie co zbierac po Anerykankach ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom