0:0 do przerwy jest, więc połowa sukcesu ????Barcelona vs Sevilla - poniżej 2,5 bramki - 2.50
Jak dla mnie to kurs ogromny i pobieram. Myślę, że będzie 0:0 do przerwy, a zespoły poczekają na rewanż
heh faktycznie under ...Grajcir under bo tu bedzie caly czas sraka a nie typujecie 1x2
ostatnio Tobie to pisałem że "obstawiasz" najbardziej loteryjne zakłady jak rożne ale ktoś*usunął wpis ...rożne to jednak największa loteria, czasami z dupy nabijają 20 a w innym meczu 300 okazji i 4 rożne
w meczu Ars - Liv będzie maks 7 rożnych
Ale jaja...i 1:1 w plażówce, Brazylijki wyciągnęły.
To teraz chyba wezmą mecz 2:1Ale jaja...
Nie ma co oglądać Superpucharu Hiszpanii, trzeba tiebreak zobaczyć!Kosmos mecz na piachu!!! Larissa końcówką dłoni wybroniła meczową.
na betfair ale jak mecz jest jeszcze w livekto podpowie gdzie sprawdzic np ile $$ jest postawionych na mecz murray delpo np ... albo nadala z keiem...kiedys cos mialem ale zgubilem i widzialem mecze gdzie w obrocie bylo po kilkaset tysiecy albo kilka mln
tez o tym myslalem,widziales 1 polowe ? ostro graja ?Sevilla - Barca powyżej 4,5 kartek @1,61 całoroczniak
http://sport.tvp.pl/rio/26402409/siatkowka-plazowa-k-cwiercfinaly-1-i-2dajcie streama na ta plazówke
Na razie tylko jedna kartka, rewanż za parę dni, IMO linia ciężka do wyrobienia.