>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Szkoda, strasznie szkoda Szwjacarek, ale...
Talita bez formy, po tym co pokazaly Niemki moge smialo.powiedziec ze maja final i nawet im tu publika nie pomoze ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Szkoda, strasznie szkoda Szwjacarek, ale...
Talita bez formy, po tym co pokazaly Niemki moge smialo.powiedziec ze maja final i nawet im tu publika nie pomoze ????
zgodze sie ze pewnie kursy na Kanarki bedą z czapy ale mecz meczowi nierówny, wszystko będzie zalezec od gry Kiry na przyjęciu ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Larissa uratowała ten półfinał. Przy tej meczowej to piłkę od piasku dzieliły cm, ale co klasa to klasa
Swoją drogę Monika fajnie sobie poradziła na stanowisku komentatorskim :grin:

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Larissa uratowała ten półfinał. Przy tej meczowej to piłkę od piasku dzieliły cm, ale co klasa to klasa

Swoją drogę Monika fajnie sobie poradziła na stanowisku komentatorskim :grin:
Larissa uratowala, Talita patola ;)
Nie stawialem zeby nie bylo ;)
Dla.mnie Niemki biora polfinal, tak samo Luceny ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Ja dałem za 1000 po kursie 1.65 jak Roger napisał, że spokojnie to wezmą ???? prawie zawału dostałem ????
Eee tam. Spokojnie czy nie, ale kasa się zgadza.

Siatkówka plażowa zaraz mecz
Larissa/Talita vs Heidrich/Zumkehr - powyżej 73.5pkt w meczu @ 1.83 Bet365

Do gry. Szwajcarki w niezłej formie i po te 16pkt na seta mogą uciułać.

Bet w swoim stylu wywalił mecz z oferty :grin:
Raczej nikt nie zagrał, bo nie minęła minuta i zakład wywalony, ale weszło bardzo łatwo ✅✅

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
ty nieogarnalem rzeczywiscie zawsze mowilem na Ciebie baldi haha nie ma czasem tutaj takiego uzytkownika w typach live ? cos mi swita albo byl
Nie mam pojecia ???? podaje to co gram ????
Nie wiem czemu mam takie przeczucie ale Ukolove zagraja dzis bezblednie i odnotuja final IO ;)

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
jak delpo wygra tego seta bedzie mial 11 gemow czyli ratuje mnie tylko jak ostatniego przegra max do 3 chyba ze andy jeszcze wyciagnie tego seta ale nie sadze...jak andy zaczalby 3 set to 1 przelamanie dlugie wystarczy...delpo po ostatnich maratonach nie wierze ze nie straci na jakosci tym bardziej im blizej konca meczu i im dluzej gra.... od razu przestrzegam na gre delpo w us open....mysle ze bedzie podjechany bardziej mu zalezalo na IO medalu niz us open sam tak mowil...tylko kon murray poki co moze grac kilka miesiecy na maks obciazeniach reszta wysiada

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom