R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Ogarnęły
Karne powtórzone będą!Brazylijki odpadają!!
dopiero teraz zacząłem oglądać, pomiędzy tymi ekipami ostatnie 5 meczy to było kartkowanko, myślę że ten rewanż nie przeszkodzi w sucharkachtez o tym myslalem,widziales 1 polowe ? ostro graja ?
zgodze sie ze pewnie kursy na Kanarki bedą z czapy ale mecz meczowi nierówny, wszystko będzie zalezec od gry Kiry na przyjęciuSzkoda, strasznie szkoda Szwjacarek, ale...
Talita bez formy, po tym co pokazaly Niemki moge smialo.powiedziec ze maja final i nawet im tu publika nie pomoze ????
Larissa uratowala, Talita patolaLarissa uratowała ten półfinał. Przy tej meczowej to piłkę od piasku dzieliły cm, ale co klasa to klasa
Swoją drogę Monika fajnie sobie poradziła na stanowisku komentatorskim :grin:
Sugita wygra seta w meczy @ 1,91 Bwin
Eee tam. Spokojnie czy nie, ale kasa się zgadza.Ja dałem za 1000 po kursie 1.65 jak Roger napisał, że spokojnie to wezmą ???? prawie zawału dostałem ????
Raczej nikt nie zagrał, bo nie minęła minuta i zakład wywalony, ale weszło bardzo łatwoSiatkówka plażowa zaraz mecz
Larissa/Talita vs Heidrich/Zumkehr - powyżej 73.5pkt w meczu @ 1.83 Bet365
Do gry. Szwajcarki w niezłej formie i po te 16pkt na seta mogą uciułać.
Bet w swoim stylu wywalił mecz z oferty :grin:
nie gralem tego ale edmund to patola a niedawno tak niezle sie prezentowal myslalem ze gladko pionka sugite ogra...
finałGrałem od rogera Francję w szermierce, widzę, że na jedynce teraz walczy Francja, orientuje się ktoś jaki to etap?