noname007x
Użytkownik
Oglada ktos Australie w kosza? Wenezuela WTF?
A kogo spodziewałeś się przy 125 kg w rwaniu, Beyonce?Nigeryjka, ubrana cała w te swoje islamskie prześcieradło, amerykanka ważąca 140 kg a jak podniosła to cieszyła się jak typowo hamburgerojad, Egipcjanka ociekająca tłuszczem i faładami, Koreanka z Północy, Chinka która wszystko wygrywa.
Multi kulti w pełnej krasie.:grin:
To jest +75 kg..., a no spodziewał się kogoś kto ma jednak bardziej sportową figurę jak ta Koreanka np.A kogo spodziewałeś się przy 125 kg w rwaniu, Beyonce?
Ja tam kibicuję Koreance z północy, bo ona przy nich wygląda , jakby ze dwie kategorie wagowe niżej , co najmniej ...:grin:Nigeryjka, ubrana cała w te swoje islamskie prześcieradło, amerykanka ważąca 140 kg a jak podniosła to cieszyła się jak typowo hamburgerojad, Egipcjanka ociekająca tłuszczem i faładami, Koreanka z Północy, Chinka która wszystko wygrywa.
Zgadzam się.Ja tam kibicuję Koreance z północy, bo ona przy nich wygląda , jakby ze dwie kategorie wagowe niżej , co najmniej ...:grin:
A ma szanse na medal , może nawet złoto...
no mega niewygodny od wszystkich wklepy co chwila ledwo 10 w kwarcie rzucaja tj w pierwszej 6 pkt...bez jaj to lamusy ale wiem ze niepotrzebnie dotykalem te gowno w kosza.. jedyne co to mozna probowac grac under over 50/50 bo tak to kabaret co chwila lepszyWenezuela to niewygodny rywal,po co tam sie pchac.