>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Nigeryjka, ubrana cała w te swoje islamskie prześcieradło, amerykanka ważąca 140 kg a jak podniosła to cieszyła się jak typowo hamburgerojad, Egipcjanka ociekająca tłuszczem i faładami, Koreanka z Północy, Chinka która wszystko wygrywa.

Multi kulti w pełnej krasie.:grin:
A kogo spodziewałeś się przy 125 kg w rwaniu, Beyonce?

egreg 942

egreg

Użytkownik
Nigeryjka, ubrana cała w te swoje islamskie prześcieradło, amerykanka ważąca 140 kg a jak podniosła to cieszyła się jak typowo hamburgerojad, Egipcjanka ociekająca tłuszczem i faładami, Koreanka z Północy, Chinka która wszystko wygrywa.
Ja tam kibicuję Koreance z północy, bo ona przy nich wygląda , jakby ze dwie kategorie wagowe niżej , co najmniej ...:grin:
A ma szanse na medal , może nawet złoto...

O 4,6K

oth

Użytkownik
Teraz trzeba grać, że Murray wygra 4seta. Słabo juz Potro wygląda, a przegrał przez swoje błędy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
takie pytanko na szybko w boksie na olimpiadzie sędziowie punktują tak jak w zawodowym boksie? Było 20-18 20-18 18-20 I kurs na typa co prowadził u 2 sędziów był 1.062 gdzie patrząc na to że tu same decyzje to kurs powinien być 1.001

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Wenezuela to niewygodny rywal,po co tam sie pchac.
no mega niewygodny od wszystkich wklepy co chwila ledwo 10 w kwarcie rzucaja tj w pierwszej 6 pkt...bez jaj to lamusy ale wiem ze niepotrzebnie dotykalem te gowno w kosza.. jedyne co to mozna probowac grac under over 50/50 bo tak to kabaret co chwila lepszy

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
mannarino tez ladnie oszukal...nie wiem czy widzicie ale w kaaazdym meczu w cincinatti byly zwroty akcji od jednego do drugiego ... prowadzili jedni mija 10 minut i odwrot...

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
nara - knapp popatrzcie ostatnie gemy ... gg
u panow i pan dziwne zwroty moze ktos cos wie o nawierzchni w cinci cos z tym musi byc ze co chwila przelamania, sadzilem ze korty sa szybsze jak america hard style

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom