bigi3
Użytkownik
Ja będę, postawiony AH -2.5,-3, zobaczymy...wiesz ...po fakcie to mogę też napisać że można było zagrać na DW 2:2
ok bez off-a będzie ktoś oglądał Brazylijki w nożną ? jakieś propo ?
Ja będę, postawiony AH -2.5,-3, zobaczymy...wiesz ...po fakcie to mogę też napisać że można było zagrać na DW 2:2
ok bez off-a będzie ktoś oglądał Brazylijki w nożną ? jakieś propo ?
RPA - Brazylia -> http://sport.tvp.pl/rio/26386613/pilka-nozna-k-grupa-e-rpa-brazylia
Nie jestem specem, ale oglądałem pierwszą połowę. Nie warto grać na zwycięstwo ani handi w stronę Chorwacji imoSpece od ręcznej: Czy opłaca się coś w stronę Chorwacji?
Dzięki =) Odpuściłem koniec końców.Nie jestem specem, ale oglądałem pierwszą połowę. Nie warto grać na zwycięstwo ani handi w stronę Chorwacji imo
edit: Racze jakieś overy bramkowe tutaj
Nic nie ugrają już, a na pewno nie handi na poziomie -2,5 ????Odpuszczam tą Brazylię, coś kulawo grają i ten komentator cały czas: "najlepsza piłkarka świata" :roll:
21-16; 21-13Dzięki =) Odpuściłem koniec końców.
Imho mocny bet na plażówce:
Semenov/Krasilnikov @ 1,30
Semenov/Krasilnikov -1,5 seta @ 1,90 (lżej)
Chilijczycy to słaba para. Mało sukcesów, jeśli w każdym z setów przekroczą 18 pkt to będzie to ich niezłe osiągnięcie. Jedyne co może popsuć ten bet to:
- dziwne decyzje sędziów
- bracia Grimalt zagotują głowę Semenova kilkoma czapami i docinkami.
Niemniej, nie podejrzewam, że coś złego tutaj się może stać =)
Heindrich w plażówce kontuzjowana - problemy z kolanem. Właśnie był medical i nie wyglądało to dobrze. Wiadomo, co w takich sytuacjach należy robić =)