matilebron
Użytkownik
rozliczył przecieżFerrer o kurrr..
Ale mnie usadzil ????
8 j.
To pass dzis.
rozliczył przecieżFerrer o kurrr..
Ale mnie usadzil ????
8 j.
To pass dzis.
Uwaga na ten typ.można próbować Bedolo po kursie ok. 3.00 nie jest bez szans. rywal ostatnio odpadał w 1 rundach, dodatkowo gorzej wiedzie mu się w Europie. Ja osobiście pograłem przed meczem bezpiecznie Bedolo +6,5 gema po kursie 1.40 w Uni
W tej lidze, w 4 kwarcie dzieją sie cuda,trzeba uwazac i jak jest mozliwosc to zamykac.Dzieki Piekny typ
faktycznie sorry bruksel w takim razie ale to po tej imprezie u ciebie juz nie widzewojak aka bruksel, typy podane i wyygrane rozliczasz na predce, lokaty i inne wynalazki ale cos co podales za 8j to juz nie? pewnie zapomniales jakby byl + to bys pamietal, niezly z ciebie magik10zł ????
Świetny typ! =) Pobrany win po 2,3, po czym zagrana kontra po 4,4.W tej lidze, w 4 kwarcie dzieją sie cuda,trzeba uwazac i jak jest mozliwosc to zamykac.
W tej lidze warto kontrowac,czy akuarts w tym meczu....to typowy mecz 50/50. Rain or shain lepsza ławka ale bardzo chaotyczny ofensywny basket. Ja na razie zostawiam,zagralem dosyc grubo.Świetny typ! =) Pobrany win po 2,3, po czym zagrana kontra po 4,4.
Z mojej strony dokładam do Beale'a mecz @ 1,53 Uni
Finland Women U23 v Denmark Women U23 Friendlies over 4,5 ft
1.75