>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Bruksel to się pewnie teraz bawi bo wczoraj coś o tym wspominał.A wiadomo jak u niego te legendarne melanże wyglądają..Nie są to zwykłe bibki tylko konkretne balety.Wpadnie pewnie po południu i rzuci garść typów i napisze na co trzeba uważać..

S 51

szewapxa

Użytkownik
można próbować Bedolo po kursie ok. 3.00 nie jest bez szans. rywal ostatnio odpadał w 1 rundach, dodatkowo gorzej wiedzie mu się w Europie. Ja osobiście pograłem przed meczem bezpiecznie Bedolo +6,5 gema po kursie 1.40 w Uni

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
można próbować Bedolo po kursie ok. 3.00 nie jest bez szans. rywal ostatnio odpadał w 1 rundach, dodatkowo gorzej wiedzie mu się w Europie. Ja osobiście pograłem przed meczem bezpiecznie Bedolo +6,5 gema po kursie 1.40 w Uni
Uwaga na ten typ.
Australijczyk odpadał w ostatnich meczach wcześnie, ale miał znacznie lepszych przeciwników niż Bedolo, który to wygrywał głównie z polamatorami. Moim zdaniem spore value na Kangura @ 2.10 Uni . Wchodzę bardzo delikatnie =)

bosco 372

bosco

Użytkownik
wojak aka bruksel, typy podane i wyygrane rozliczasz na predce, lokaty i inne wynalazki ale cos co podales za 8j to juz nie? pewnie zapomniales ;) jakby byl + to bys pamietal, niezly z ciebie magik10zł ????
faktycznie :eek: sorry bruksel w takim razie ale to po tej imprezie u ciebie juz nie widze :cool:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Świetny typ! =) Pobrany win po 2,3, po czym zagrana kontra po 4,4.

Z mojej strony dokładam do Beale&#39;a mecz @ 1,53 Uni
W tej lidze warto kontrowac,czy akuarts w tym meczu....to typowy mecz 50/50. Rain or shain lepsza ławka ale bardzo chaotyczny ofensywny basket. Ja na razie zostawiam,zagralem dosyc grubo.

S 51

szewapxa

Użytkownik
Dlatego w kontekście Bedolo napisałem, że nie jest bez szans nie pisałem że na pewno wygra;) sam wygrany set jest sukcesem. a mój przedmeczowy bet już wszedł. podany przeze mnie kurs 3.00 był przy stanie 3:3 w 1 secie. Przy stanie 6:3 1:0 można było zamknąc po 1.33. Kto chciał ten skorzystał ;) Pozdrawiam
no prosze już 5:5 ;) też można zamykać

S 51

szewapxa

Użytkownik
Angles win 1.94 uni tenis stołowy polecam. widziałem Enio w ostatnim meczu i męczył się sstrasznie z niżej notowanym rywalem.
⛔

przepraszam za typ nie wiem czy to moja wina czy zły zapis bukmachera. wydawało mi się że stawiam przy stanie 1 0 dla Angles było 1 1..

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nie stawiam więcej na Koreańczyków z północy w podnoszeniu ciężarów, oni są przestraszeni i chcą dźwigać powyżej swoich możliwości. Ten chłopak powinien poprosić o azyl w USA lub Kanadzie bo jak wróci to na minimum rok trafi do tzw. centrum przygotowań olimpijskich, a tak naprawdę to zwykły obóz pracy w stylu sovieckim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom