>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Mecz USA - Kolumbia zaczął mi bardzo śmierdzieć. USA cały mecz grały do tyłu, co podanie to do obrońcy, praktycznie żadnych ruchów do przodu, wszystkie celne strzały Kolumbii - gol, zobaczcie co wyprawiała bramkarka Solo, a np. sytuacja sam na sam w USA i PODANIE do piłkarki na spalonym (KOMEDIA) itd. wystarczy włączyć skrót. Powiedzcie mi dlaczego USA nie chciało wygrać tego meczu? Co One z tego teraz mają, chodzi mi o rozkład następnej fazy? Może ktoś się orientuje?
Nic im ten remis chyba nie dał, bo i tak wyszły z 1 miejsca w grupie

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Mecz USA - Kolumbia zaczął mi bardzo śmierdzieć. USA cały mecz grały do tyłu, co podanie to do obrońcy, praktycznie żadnych ruchów do przodu, wszystkie celne strzały Kolumbii - gol, zobaczcie co wyprawiała bramkarka Solo, a np. sytuacja sam na sam w USA i PODANIE do piłkarki na spalonym (KOMEDIA) itd. wystarczy włączyć skrót. Powiedzcie mi dlaczego USA nie chciało wygrać tego meczu? Co One z tego teraz mają, chodzi mi o rozkład następnej fazy? Może ktoś się orientuje?

Link z golami i spalonym - Kobiety wiedzą co to spalony ????

http://nesn.com/2016/08/usa-colombia-live-olympic-womens-soccer-score-highlights-analysis/
jak zaczął śmierdzieć to mogłeś tutaj napisać jaki typ zapodasz, może by weszło ...

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
to czemu nie podałeś w tej końcówce typu na remis ?
Po fakcie wszystko jest proste...

Najpierw myślałem że USA chce wygrać mecz jak najmniejszą ilością sił, trzeba przyznać że kontrolowały cały mecz, przegrywały 1:0 i szybko odrobiły straty, było 1:2 aż do 90 minuty, nie podałem typu bo już było po meczu, aż tu nagle Gol.

Może chciały przejść do historii kobiet w Kolumbii?, pierwszy gol, pierwsze punkty, ale przyznam że nie dało się tego oglądać.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Trener Kuby przy 22-22 wprowadza Concepciona na boisko, który najpierw daje sobie wsadzić piłę za kołnierz, następnie atakuje... kostkami ???? po czym przyjmuje w hektary. 22-25 ????
Dobrze, że za wczasu uciekłem z tych partyzantów.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Po fakcie wszystko jest proste...

Najpierw myślałem że USA chce wygrać mecz jak najmniejszą ilością sił, trzeba przyznać że kontrolowały cały mecz, przegrywały 1:0 i szybko odrobiły straty, było 1:2 aż do 90 minuty, nie podałem typu bo już było po meczu, aż tu nagle Gol.

Może chciały przejść do historii kobiet w Kolumbii?, pierwszy gol, pierwsze punkty, ale przyznam że nie dało się tego oglądać.
wiesz ...po fakcie to mogę też napisać że można było zagrać na DW 2:2 ;)

ok bez off-a będzie ktoś oglądał Brazylijki w nożną ? jakieś propo ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom