>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Brazylia full rotacja w składzie, grają w wyjściowym wszystkie, które były na ławce ze Szwecją, Marta na ławie, ale to nie zmienia faktu, że -2,5 pograłem, bo ławka Brazylii &gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; podstawa RPA ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
eh teraz patrzę to na tym tvp rio będzie do oglądania ale mecz Chiny - Szwecja ...
ja poczekam może linia trochę spadnie do -1.5 i zagram za drobne bo myśle że ogarną to ;)
@_beafraid, dzięki nie wiem czemu mi to nie wyskoczyło ;)

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Beatriz, Cristiane i Marta to najlepsze z BR ? Bo ta ostatnia to chyba kozak wśród babek a te pierwsze to mają po 2 bramki w IO... Wszystkie trzy na ławce heh...

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Nie jestem specem, ale oglądałem pierwszą połowę. Nie warto grać na zwycięstwo ani handi w stronę Chorwacji imo

edit: Racze jakieś overy bramkowe tutaj
Dzięki =) Odpuściłem koniec końców.

Imho mocny bet na plażówce:

Semenov/Krasilnikov @ 1,30
Semenov/Krasilnikov -1,5 seta @ 1,90 (lżej)

Chilijczycy to słaba para. Mało sukcesów, jeśli w każdym z setów przekroczą 18 pkt to będzie to ich niezłe osiągnięcie. Jedyne co może popsuć ten bet to:
- dziwne decyzje sędziów
- bracia Grimalt zagotują głowę Semenova kilkoma czapami i docinkami.

Niemniej, nie podejrzewam, że coś złego tutaj się może stać =)

Otrzymane punkty reputacji: +3
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dzięki =) Odpuściłem koniec końców.

Imho mocny bet na plażówce:

Semenov/Krasilnikov @ 1,30 ✅
Semenov/Krasilnikov -1,5 seta @ 1,90 (lżej) ✅

Chilijczycy to słaba para. Mało sukcesów, jeśli w każdym z setów przekroczą 18 pkt to będzie to ich niezłe osiągnięcie. Jedyne co może popsuć ten bet to:
- dziwne decyzje sędziów
- bracia Grimalt zagotują głowę Semenova kilkoma czapami i docinkami.

Niemniej, nie podejrzewam, że coś złego tutaj się może stać =)
21-16; 21-13

Tak jak podejrzewałem. Niestety, do 18 punktów Chilijczycy nie doszli w żadnym z setów. Zagrali kilka ciekawych akcji i gdyby każdy z nich miał te 15 cm więcej to choćby pod kątem motywacji i chęci wygranej byliby dość groźną parą. Niemniej, trzeba będzie jeszcze pograć przeciwko nim w meczu z Fijałkami, o ile kurs będzie tak dobry jak dzisiaj =)

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Heindrich w plażówce kontuzjowana - problemy z kolanem. Właśnie był medical i nie wyglądało to dobrze. Wiadomo, co w takich sytuacjach należy robić =)

Otrzymane punkty reputacji: +6
bosco 372

bosco

Użytkownik
wojak aka bruksel, typy podane i wyygrane rozliczasz na predce, lokaty i inne wynalazki ale cos co podales za 8j to juz nie? pewnie zapomniales ;) jakby byl + to bys pamietal, niezly z ciebie magik10zł ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom