uefowillcox
Użytkownik
@Vidal - zacząłem oglądać i mi się wydaje, że jednak coś wcisną. 1:1 się pewnie skończy, po najmniejszej linii oporu.
oczywiście zawsze ta sama odpowiedź, OKNie mam uprawnień do tego działu, więc wypraszam sobie tego typu gadki.
To sie nazywa wyczucie, juz moge zamknac z zajebistym zyskiemJa zaryzykuje w meczu bate o2.5 @3.25
Licze ze ktoras z ekip strzeli bramke i druga bedzie musiala sie otworzyc
Chyba całkiem ładnie to wykminiłeś ????Ja zaryzykuje w meczu bate o2.5 @3.25
Średnio to widzę. Gościom z Borysowa chyba bardzo posmakował wczoraj Guiness i dzisiaj coś średnio mają siły i chęci do podjęcia walki.W meczu bate powyej 7 roznych @3
Biore w ciemno
Najlepsze jest to, że mogą powtórzyć casus Pilzna i strzelić w 80+ minucie i awansować. Najlepiej po akcji niezniszczalnego Hleba zakontraktowanego któryś raz w Borysowie. A takiego Krivtza co jeszcze bodajże rok temu robił im awans do kolejnej rundy poszedł od tak do Płocka :grin:BATE 2-3 zawodnikami atakuje, heh. Oby odpadli.
Ciężkopowyżej 2 rr w dogrywce w meczu Belgrad kurs 2.20 bet 365
No i kozakJa zaryzykuje w meczu bate o2.5 @3.25
1 rożny ...
Możesz rozwinąć to z ligą?Przygodę BATE z LM trzeba uznać za zakończoną na lata, w końcu. A jeszcze rok temu wyniki 3-1 z Romą u siebie i 0-0 w Rzymie, by teraz nie sprostać Dudalkowi w rewanżu mając 1-0 z pierwszego meczu. Dziadostwo do kwadratu.
Swoją drogą piękna sprawa dla Dundalku grającego od 3 tyg bez ligi bez czegokolwiek, pojechali na świeżości :grin: