bufu
Użytkownik
nie właśnieczerwona dla rezerwowego, będą grać 11 na 10
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/live/index.html?day=-3&session=1&match=2020360
nie właśnieczerwona dla rezerwowego, będą grać 11 na 10
Czerwona dla Kangi, a on grał od początku, zresztą i tak już blok i po ptakachczerwona dla rezerwowego, będą grać 11 na 10
ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość "grac45" że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....Jak idzie 10/10 to jak to wygląda w praktyce? Koniec spamu x typów czy czego można się teraz spodziewać,odkuwania na providencie? Z samym kalkulatorem w ręce daleko nie zajedziesz
Zrozumcie jedną sprawę, to nie jest wasz pamiętnik żeby tu wypisywać dziesiątki typów które próbujecie po swojej stawce/jednostce/procencie
Polecałem grać Ludo po kursie 2.65, kto skorzystał to jego oby tylko utrzymali wynik;pCzerwona dla Kangi, a on grał od początku, zresztą i tak już blok i po ptakach
mam złą wiadomość dla Ciebie i dla innych co grali taki kurs na live w przerwę, ponieważ buk rozliczy to jako zwrot lub po mniejszym kursie miałem już takPolecałem grać Ludo po kursie 2.65, kto skorzystał to jego oby tylko utrzymali wynik;p
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. .........0F postawionym po kursie 1.95 na Powyżej 9.5 (Azjatyckie rzuty rożne Bodo/Glimt v Tromso). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.50.
mnie też ale czekam do 60 zobacze jak bd gra wygladac przy 1:0Ktoś ogląda BATE ? X2 po 1,90 mnie kusi.
karny z kapelusza ...4 gol Ludo kurs 2.70 to za dużo bet 365
Kompletne zero do HT, grają jakby mieli z 3-0 z pierwszego meczu. Piłki wybijane po autach czy tracone w środku pola. W normalnych okolicznościach by to przeszło, ale jak zwykle wyspiarze zabijają główką po wrzutce.Ktoś ogląda BATE ? X2 po 1,90 mnie kusi.
A ogladales pierwsza polowe?mnie też ale czekam do 60 zobacze jak bd gra wygladac przy 1:0
I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość "grac45" że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....
Suszą korty właśnie więc pewnie niedługo zaczną grać.Jakies nowe info z Atlanty godzina minela i dalej pada ktoś coś wie?
już nie wrzucam tak jak kiedyś,to sie zmieniło....I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.
Nie mam uprawnień do tego działu, więc wypraszam sobie tego typu gadki.@Grac45 Moderator ????
dlaczego usunąłeś mój post?
U siebie mocno cisneli, gorzej bylo ze skutecznosciaSevilla golazo 1-0.
W Irlandii wydaje mi się, że już tak zostanie. BATE mieli kłopoty wturlać coś u siebie, a co dopiero w Irlandii. Czuję karne.