>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Jak idzie 10/10 to jak to wygląda w praktyce? Koniec spamu x typów czy czego można się teraz spodziewać,odkuwania na providencie? Z samym kalkulatorem w ręce daleko nie zajedziesz
Zrozumcie jedną sprawę, to nie jest wasz pamiętnik żeby tu wypisywać dziesiątki typów które próbujecie po swojej stawce/jednostce/procencie
ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość &quot;grac45&quot; że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....

bufu 105

bufu

Użytkownik
Polecałem grać Ludo po kursie 2.65, kto skorzystał to jego;) oby tylko utrzymali wynik;p
mam złą wiadomość dla Ciebie i dla innych co grali taki kurs na live w przerwę, ponieważ buk rozliczy to jako zwrot lub po mniejszym kursie miałem już tak

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. .........0F postawionym po kursie 1.95 na Powyżej 9.5 (Azjatyckie rzuty rożne Bodo/Glimt v Tromso). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.50.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ktoś ogląda BATE ? X2 po 1,90 mnie kusi.
Kompletne zero do HT, grają jakby mieli z 3-0 z pierwszego meczu. Piłki wybijane po autach czy tracone w środku pola. W normalnych okolicznościach by to przeszło, ale jak zwykle wyspiarze zabijają główką po wrzutce.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
mam złą wiadomość dla Ciebie i dla innych co grali taki kurs na live w przerwę, ponieważ buk rozliczy to jako zwrot lub po mniejszym kursie miałem już tak
grałem w około 30 minucie meczu przy wyniku 1-1
ale teraz to znaczenie nie ma bo w chwili obecnej jest 2-2...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ale ten sędzia w meczu Crvenej jest fatalny. Mam wrażenie, że totalnie nie panuje nad tym, co się dzieje na boisku.
@up Dzięki Grac45, przełącze się na drugą połówkę do Irlandii

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość &quot;grac45&quot; że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....
I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.
już nie wrzucam tak jak kiedyś,to sie zmieniło....

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Sevilla golazo 1-0.
W Irlandii wydaje mi się, że już tak zostanie. BATE mieli kłopoty wturlać coś u siebie, a co dopiero w Irlandii. Czuję karne. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom