Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jak idzie 10/10 to jak to wygląda w praktyce? Koniec spamu x typów czy czego można się teraz spodziewać,odkuwania na providencie? Z samym kalkulatorem w ręce daleko nie zajedziesz
Zrozumcie jedną sprawę, to nie jest wasz pamiętnik żeby tu wypisywać dziesiątki typów które próbujecie po swojej stawce/jednostce/procencie
ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość "grac45" że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....
mam złą wiadomość dla Ciebie i dla innych co grali taki kurs na live w przerwę, ponieważ buk rozliczy to jako zwrot lub po mniejszym kursie miałem już tak
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. .........0F postawionym po kursie 1.95 na Powyżej 9.5 (Azjatyckie rzuty rożne Bodo/Glimt v Tromso). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.50.
Kompletne zero do HT, grają jakby mieli z 3-0 z pierwszego meczu. Piłki wybijane po autach czy tracone w środku pola. W normalnych okolicznościach by to przeszło, ale jak zwykle wyspiarze zabijają główką po wrzutce.
mam złą wiadomość dla Ciebie i dla innych co grali taki kurs na live w przerwę, ponieważ buk rozliczy to jako zwrot lub po mniejszym kursie miałem już tak
Ale ten sędzia w meczu Crvenej jest fatalny. Mam wrażenie, że totalnie nie panuje nad tym, co się dzieje na boisku.
@up Dzięki Grac45, przełącze się na drugą połówkę do Irlandii
ktoś mądry usuwa moją odpowiedź na wiadomość "grac45" że 10/10 to nie gra za wszystko co się ma na buku tylko jest to max stawka jaką sobie gram,nie wiem czemu to zrobił....
I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.
I to jest w tym najgorsze, że dla kogoś 10/10 to 100zł a dla innego zupełnie co innego. Grając taki spam co nie raz wrzucasz w jeden dzień bardziej skłaniałbym się do tej pierwszej wersji.