easy hahaha człowieku Ty chyba meczu nie oglądałeś ;>easy win
Dinamo Tbilisi race to 9 rr kurs 3.0
wynik 0-1
rr 5-1
10/10
bet 365
Jak idzie 10/10 to jak to wygląda w praktyce? Koniec spamu x typów czy czego można się teraz spodziewać,odkuwania na providencie? Z samym kalkulatorem w ręce daleko nie zajedziesz8 rr
over rownież
JEŚLI(bo czuje że ciezki mecz bedzie) Legia awansuje, to niestety raczej nie będzie. 3 rozstawione musiałyby odpaść, sporo. 15% szans jak podaje Mogiel na ttczyli Legia raczej nie bedzie rozstawiona jak awansuje, dzisiaj rozstawione druzyny nie zawiodly
za 1-2h powinni graćWitam czy zagrają mecze w Atlancie?Długo ma jeszcze padać.Nishioka co on w 2 secie zrobił to ja nie mam pytań????
Chyba dwa z tego co wiem. Olympiakos odpada i Celtic. ????JEŚLI(bo czuje że ciezki mecz bedzie) Legia awansuje, to niestety raczej nie będzie. 3 rozstawione musiałyby odpaść, sporo. 15% szans jak podaje Mogiel na tt
ALE W 10 GRAJAW Belgradzie szanse wyrównane. Bet365 tego nie podaje. Kurs 1.90 na Ludogorets chyba kuszący, co?
Hapoel Ironi lub remis + Mynsiechgladbach
AKO @2,88
sędziował Pan Raczkowski z Polski, a później się dziwią, że naszych sędziów nigdzie nie chcą ????Co tam się dzieje w meczu Apoelu z Rosenborgiem? Przecież to kryminał...
NAPISAŁEM SZANSE WYRÓWNANE. CRVENA ZVEZDA BELGRAD TEŻ DOSTALI CZERWO PRZY SCHODZENIU DO SZATNIALE W 10 GRAJA
Moim zdaniem to będzie szybki zwrot po meczu. Jeśli wejdzie oczywiścieNAPISAŁEM SZANSE WYRÓWNANE. CRVENA ZVEZDA BELGRAD TEŻ DOSTALI CZERWO PRZY SCHODZENIU DO SZATNI
Tak jak tutaj wyżej napisał brać 1.9 na Ludo grają oba zespoly w 10NAPISAŁEM SZANSE WYRÓWNANE. CRVENA ZVEZDA BELGRAD TEŻ DOSTALI CZERWO PRZY SCHODZENIU DO SZATNI
czerwona dla rezerwowego, będą grać 11 na 10NAPISAŁEM SZANSE WYRÓWNANE. CRVENA ZVEZDA BELGRAD TEŻ DOSTALI CZERWO PRZY SCHODZENIU DO SZATNI
zapewne tak, ale warto próbować.Moim zdaniem to będzie szybki zwrot po meczu. Jeśli wejdzie oczywiście