Rzeczywiście overowa, puściłem btsa w meczu Bonyrigg - Manly i drużyna, która w 10 poprzednich meczach strzeliła łącznie 33 bramki nie oddała przez 80 minut celnego strzału :grin:Australia startuje co za liga overowa w ....... Adelaide over 1,5
Miałem wczoraj podobnie z Malezją, myślę overova liga to lece over 2.5, a skończyło się 0:0 akurat w meczu który obstawiłem za większą stawkę tak w pozostałych 5 overy siadały ???? Jak pech to pech.Rzeczywiście overowa, puściłem btsa w meczu Bonyrigg - Manly i drużyna, która w 10 poprzednich meczach strzeliła łącznie 33 bramki nie oddała przez 80 minut celnego strzału :grin:
Edit. Nawet karnego udało im się przestrzelić
No beka 1:1 w 93 ????Adelaide @1.5 można wchodzić, powinni to brać bo mieli sporą przewagę w pierwszej połowie.
Gole RożneKitto wsadził można jeszcze próbować Adelaide nastepny gol @1.5 i Adelaide race 9 rożnych @2.0
1 mecz pograłes i co ............. adelaide (najwyzszy poziom rozgrywek) gola w93min z druzynya no własnie ogarnia ktos tam te poziomy?Rzeczywiście overowa, puściłem btsa w meczu Bonyrigg - Manly i drużyna, która w 10 poprzednich meczach strzeliła łącznie 33 bramki nie oddała przez 80 minut celnego strzału :grin:
Edit. Nawet karnego udało im się przestrzelić
No i faktycznie, over 2.5 jest. Szkoda jedynie, że 3:0 dla gospodarzy, którzy notabene byli dogiem, a kursy na gości mocno poszły w dół. Ciekaw jestem co tam się działoMiałem wczoraj podobnie z Malezją, myślę overova liga to lece over 2.5, a skończyło się 0:0 akurat w meczu który obstawiłem za większą stawkę tak w pozostałych 5 overy siadały ???? Jak pech to pech.
nie zrażaj sie 1 porazka tam czesto gole padaja w doliczonym czasie gry ????No i faktycznie, over 2.5 jest. Szkoda jedynie, że 3:0 dla gospodarzy, którzy notabene byli dogiem, a kursy na gości mocno poszły w dół. Ciekaw jestem co tam się działo