Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Racja dzięki za opinię nie ogarnąłem że rywale to gospodarze tylko suchym typem kolegi się zainteresowałem. Lepiej zostawię mecz późno to i tak nie będzie oglądania
LoLe-sport
G2 vs Vitality. Vitality wygra 2.mape @4,33
Oglądałem pierwszą mapę i do 30minuty pojedynek był wyrównany, podczas próby zabicia czwartego smoka G2 przyczaili się na przeciwnika i to ustawiło calą grę. Ale mniejsza oto, wygrali mapę i tym sposobem zajęli pierwsze miejsce w rezonie regularnym ???? moim zdaniem lekko się rozluźnią popełnią jeden błąd więcej i druzyna Vitality wygra ???? w pierwszym mecz miedzy tymi druzynami też padł remis, i również G2 wygrało 1mape. 2/10
Everton - Betis Sevilla -> bet365
Everton 0.0 handicap azjatycki, 1 połowa @1.750. Everton z mocnym składem na pierwszą połowę, jest Barry, Besic, Cleverley, Kone, Lukaku. Dobrze też zaczęli mecz, od początku atakując.