>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
No ok ale w takim razie po co grales tez ten nizszy kurs?? od razu mowie ze nie mam nic do Ciebie jak co poniektorzy tutaj
Dla utarcia nosa pseudo ekspertom, januszom, trenerom tenisa, dla takich którzy stawiali lokaty na 2-0 dla Karlovica, wyśmiewali Monfilsa... bo logiczne jest że jeśli wygra mecz to wygra też go 2-1... KURS NA ZWYCIĘSTWO 2-1 jest wyższy w Betssonie zawsze jeśli dany zawodnik przegrywa 1-0 w setach niż na wygraną danego zawodnika...

bosco 372

bosco

Użytkownik
Dla utarcia nosa pseudo ekspertom, januszom, trenerom tenisa, dla takich którzy stawiali lokaty na 2-0 dla Karlovica, wyśmiewali Monfilsa... bo logiczne jest że jeśli wygra mecz to wygra też go 2-1... KURS NA ZWYCIĘSTWO 2-1 jest wyższy w Betssonie zawsze jeśli dany zawodnik przegrywa 1-0 w setach niż na wygraną danego zawodnika...
w takim razie jestes lekko mowiac niemadry, graja dwa bety takie same w tym jeden z kursem 3,15 a drugi 3,65 zamiast dac stawke x2 na bet po 3,65. utrzec nosa swoja glupota? no tak 4 typy trafione, tak bys mial 3 jakbys podal tylko wygrana albo 2-1 to lepiej podac i wygrana i 2-1 przy 0-1 wtedy w razie czego wiecej + ktore wlozysz do gara :cool:

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
w takim razie jestes lekko mowiac niemadry, graja dwa bety takie same w tym jeden z kursem 3,15 a drugi 3,65 zamiast dac stawke x2 na bet po 3,65. utrzec nosa swoja glupota? no tak 4 typy trafione, tak bys mial 3 jakbys podal tylko wygrana albo 2-1 to lepiej podac i wygrana i 2-1 przy 0-1 wtedy w razie czego wiecej + ktore wlozysz do gara
masło maślane...to bez znaczenia co napisałeś... nie zrozumiałeś mojego postu...
JA POKAZAŁEM KLASĘ TAKIMI TYPAMI ZŁAPAŁEM GO w 4 KOMBINACJACH, MOŻE COŚ TAKIEGO CI SIĘ KIEDYŚ UDA...

Bez odbioru szkoda tutaj dywagować z niektórymi bo wszystko wiedzą lepiej ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
bosco 372

bosco

Użytkownik
masło maślane...to bez znaczenia co napisałeś... nie zrozumiałeś mojego postu...

JA POKAZAŁEM KLASĘ TAKIMI TYPAMI ZŁAPAŁEM GO w 4 KOMBINACJACH, MOŻE COŚ TAKIEGO CI SIĘ KIEDYŚ UDA...

serio jestes debilem.w 4 kombinacjach bo zagrales przy 0-1 na wygrana i 2-1 ( to taki sam zaklad) z tym ze jeden z duzo nizszym kursem to rzeczywiscie jestes krolem bukmacherki. bez odbioru.
ps. nie wspominam juz o grze w betsonie

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik

Ejjj co to za jakieś nieumiejętne cytowanie ???? przecież to nie ja napisałem
E: Hahahaha no i Davis rak mózgu w 100% ;D 4-0 -&gt; 4:5, gratulacje dla tego Pana ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Gawronix tylko po co te przechwałki? Rozumiem , że dla siebie możesz być mistrzem świata itd itp . Ale tutaj każdy jest równy i cel jest wspólny żeby się wymieniać typami i zarabiać kase.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
serio jestes debilem.w 4 kombinacjach bo zagrales przy 0-1 na wygrana i 2-1 ( to taki sam zaklad) z tym ze jeden z duzo nizszym kursem to rzeczywiscie jestes krolem bukmacherki. bez odbioru. ps. nie wspominam juz o grze w betsonie
skoro ja jestem debilem to ty kim? ja mam zlimitowane wszystkie najlepsze buki bet365 (opisałem sytuację znajdz sobie jeśli chcesz) pinnacle a reszta mnie nie interesuje jeśli chodzi o tenis,od razu wyłapują takiego gracza jak ja bo grałem takie opcje w niektórych sportach o których sobie możesz pomarzyć bo jesteś mniej niż debilem więc kim?...

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Gawronix tylko po co te przechwałki? Rozumiem , że dla siebie możesz być mistrzem świata itd itp . Ale tutaj każdy jest równy i cel jest wspólny żeby się wymieniać typami i zarabiać kase.
Trafiłeś w sedno, szczególnie drugim zdaniem.. co tu nie zaglądam to zawsze jakaś kłótnia i mierzenie penisów, ja nie rozumiem tego.. zamiast razem wygrywać siepe to tu jakieś dziwne zawody na &quot;krula&quot; forum... tak jak by conajmniej wygrane jednego zabierału tu drugiemu i odwrotnie... trochę ogłady Panowie - powinno byc my kontra buki, a nie ciągłe durne przepychanki

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
skoro ja jestem debilem to ty kim? ja mam zlimitowane wszystkie najlepsze buki bet365 (opisałem sytuację znajdz sobie jeśli chcesz) pinnacle a reszta mnie nie interesuje jeśli chodzi o tenis,od razu wyłapują takiego gracza jak ja bo grałem takie opcje w niektórych sportach o których sobie możesz pomarzyć bo jesteś mniej niż debilem więc kim?...
W Pinnacle dostałeś limity ?

bosco 372

bosco

Użytkownik
ja nim nie jestem i tyle. skoro nie potrafisz sobie poradzic z limitami to nie mamy o czym mowic ???? w pinku limity ???? pozdrawiam

M 493

milo93

Użytkownik
Niestety to jest tak &quot;znany&quot; zawodnik, że nawet google nie interesuje jego kontuzja w Umag ????
Wpisywałem w wyszukiwarkę w języku ang i holenderskim. Nie ma żadnego info.
Ja tam dałem tego Bagnisa na pinku

Otrzymane punkty reputacji: +7
drexler 570

drexler

Użytkownik
Na Berdycha i sexi Radzia podejrzanie wysoki kurs a do tego w czeskiej fortunie nawet trochę wzrósł od rana...Oni tam najlepiej się orientują co w trawie piszczy jeśli chodzi o Czechów, nie wiem czy tego lepiej nie odpuścić..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom