>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
O Overy albo Undery pytajcie mnie jestem w tym mistrzem... Każda liga Europejska.. Oprócz Nba... Jednak zostałem zlimitowany na wszystkich poważniejszych bukach które oferują obszerniejszą ofertę na koszykówkę jeśli chodzi o grę Live, ponieważ łapałem po pare razy dużymi stawkami niektóre linię które skakały mocno na początku a ja byłem święcie przekonany o underach...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Z doświadczenia wiem że 80% underów pada w meczach o Puchar danego kraju... Tam jest najczęściej mecz o wszystko i ostra defensywa od początku...

bosco 372

bosco

Użytkownik
hahah ale jaja na meczu doktorka byly, widze ze pogromca bukow aka gawronix przeszedl sam siebie, grajac ten sam zaklad inaczej nazwany po dwoch roznych kursach, murzyn wygra 3,15 murzyn wygra 2-1 3,65 haha przy wyniku 1-0 dla doktora ????

D 0

dutra

Gość
hahah ale jaja na meczu doktorka byly, widze ze pogromca bukow aka gawronix przeszedl sam siebie, grajac ten sam zaklad inaczej nazwany po dwoch roznych kursach, murzyn wygra 3,15 murzyn wygra 2-1 3,65 haha przy wyniku 1-0 dla doktora ????
Phehehe, i tak pewnie nic nie gra z tego a limity ma jedynie na kieszonkowe :cool:

drexler 570

drexler

Użytkownik
Mnie zastanawia dość wysoki kurs 1,50 na debel Berdycha ze Stepankiem..Singli dziś nie grają więc nie muszą się oszczędzać a rywale z łapanki F.Martin i Sousa nie wydaja się być wymagający..

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
hahah ale jaja na meczu doktorka byly, widze ze pogromca bukow aka gawronix przeszedl sam siebie, grajac ten sam zaklad inaczej nazwany po dwoch roznych kursach, murzyn wygra 3,15 murzyn wygra 2-1 3,65 haha przy wyniku 1-0 dla doktora
Betsson daje kurs na wygraną na dokladny wynik wyższy niz na wygranie meczu jeśli ktoś przegrywa 1-0 w setach, należy to sprawdzic przed takim komentarzem!!! A mój typ był zagrany sarkastycznie dla wielu pseudo znawców i januszy, trenerów tenisa, dla lokat 2-0 na ivo... Ja tylko pokazałem klasę takim typem bo złapałem 4 wygrane typy...

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
No ok ale w takim razie po co grales tez ten nizszy kurs?? ???? od razu mowie ze nie mam nic do Ciebie jak co poniektorzy tutaj
moze miał limity i grał na dwóch bukach albo po prostu tyle ile chciał postawić nie miał na jednym tylko, bo rozumiem że niższy kurs był na 365 a wyższy na betssonie czy coś

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom