Under jak dzwon nie ma się co cykać moim zdaniem...USA drewnianym S5
są gdzieś składy podane ?
ledwo. Bardzo słaby mecz z obu stron.162,5 atakować teraz
jednak zle wystawione byly bo juz sa na odwrothttp://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1467179 - skąd takie kursy?
Phehehe, i tak pewnie nic nie gra z tego a limity ma jedynie na kieszonkowehahah ale jaja na meczu doktorka byly, widze ze pogromca bukow aka gawronix przeszedl sam siebie, grajac ten sam zaklad inaczej nazwany po dwoch roznych kursach, murzyn wygra 3,15 murzyn wygra 2-1 3,65 haha przy wyniku 1-0 dla doktora ????
Izzi powiadasz?over u doktorka izzi a na dziś jest kilka ciekawych opcji i można fajne ako skleić
Z tego co widzę to ty nic nie grasz same wtopy ???? bez odbioru amatorze....Phehehe, i tak pewnie nic nie gra z tego a limity ma jedynie na kieszonkowe
Betsson daje kurs na wygraną na dokladny wynik wyższy niz na wygranie meczu jeśli ktoś przegrywa 1-0 w setach, należy to sprawdzic przed takim komentarzem!!! A mój typ był zagrany sarkastycznie dla wielu pseudo znawców i januszy, trenerów tenisa, dla lokat 2-0 na ivo... Ja tylko pokazałem klasę takim typem bo złapałem 4 wygrane typy...hahah ale jaja na meczu doktorka byly, widze ze pogromca bukow aka gawronix przeszedl sam siebie, grajac ten sam zaklad inaczej nazwany po dwoch roznych kursach, murzyn wygra 3,15 murzyn wygra 2-1 3,65 haha przy wyniku 1-0 dla doktora
moze miał limity i grał na dwóch bukach albo po prostu tyle ile chciał postawić nie miał na jednym tylko, bo rozumiem że niższy kurs był na 365 a wyższy na betssonie czy cośNo ok ale w takim razie po co grales tez ten nizszy kurs?? ???? od razu mowie ze nie mam nic do Ciebie jak co poniektorzy tutaj